+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Csiha Győző
Alapterület
153 m2
Irányár
91.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
282866

Luxus Minimal Trópusi Lüktetésben – Hajdúnánás

Leírás

Luxus Minimal Trópusi Lüktetésben – Hajdúnánás


Hajdúnánáson, ahol hamarosan megépül a MotoGP pálya, az ország északkeleti régiójában Debrecentől 40 km-re, Nyíregyházától 27 km-re, az M3 autópálya lehajtótól 5 percre található város nyugodt, pihentető részén helyezkedik el ez a teljes minőségi felújításon átesett, nettó 153 nm-es, B38-as téglából épült impozáns, különleges, egyedi kivitelezésű lenyűgöző luxus családi ház dupla telekkel.


Az ingatlan mintegy kb 15 éves, jogilag rendezett, per-, teher- és igénymentes, CSOK és lakáshitel feltételeknek tökéletesen alkalmas. Az átalakítás során, ügyelve, hogy a mai modern kor minden magas szintű igényének megfeleljen, kialakításra került egy hatalmas, tágas, ragyogó amerikai konyha modern antracit konyhabútorral felszerelve. Innen 2 szoba, egy gardrób, mosdó, spájz, fürdőszoba, abból pedig egy mosókonyha nyílik. A hatalmas teraszajtón kilépve, külön bejárattal került kivitelezve egy további szoba, amely akár arra is alkalmas, hogy a család az egyik nagyszülőjének teljesen különálló, mégis közvetlen kapcsolattal rendelkező önálló életterét biztosítsa. Az ingatlan egy tágas garázzsal végződik, ahová vandonatúj elektromos garázskaput szereltek fel és szerelőaknával, 3 fázissal rendelkezik.


Minőségi anyagok és munkaerő felhasználásával, tökéletesen működő gázkazánnal, mely a padlófűtésről gondoskodik, teljes újravakolással, villanyvezetés cserével, valamint a stílus aprólékos megtervezésével, egyedi, rusztikus fából készült nappali tv-fallal, ezt és a további helyiségeket megvilágító letisztult, minimal lámpatestekkel kivitelezett hangulat és életérzés, mely teljes harmóniában áll a hatalmas, dupla telekkel. A telkek úgynevezett „zöldkerítéssel”, azaz szépen fejlődő tujákkal és biztonságos kerítéssel körbekerített, az udvarba egy különleges kialakítású, egyedi kőberakásos, elektromosan nyíló tolókapun keresztül léphet, a ház közvetlen környezete és a terasz térkövezett.


2 db egymás melletti 866-866 nm-es, külön helyrajzi számon található telkek kerültek fizikailag egybe nyitva, egybe körbekerítve, a tulajdonos szeretné egyben értékesíteni elsősorban. A telek, amelyen a ház áll, teljes közművel rendelkezik, tehát víz, villany (+3 fázis), gáz és szennyvíz bekötésekkel, a mellette lévő telek pedig víz bekötésű.


Az ingatlan jellemzői:

- jól megközelíthető helyen
- kora: kb 15 éves
- telek: 866 nm, teljes közmű (víz, villany+3fázis, szennyvíz, gáz), plusz telek 866 nm, víz bekötés
- a családi ház hasznos belső alapterülete nettó 153 nm
- falazat: B38-as tégla
- fűtése: gáz cirkó padlófűtéssel, a garázsban radiátorral
- melegvíz ellátás: villanybojler
- nyílászárók: műanyag, hőszigetelt, EXTRA: tolóajtó a teraszra nyílva
- tetőhéjalás: cserép tetőfedés
- útburkolat telek előtt: aszfalt
- parkolás: udvaron, saját garázs ingatlannal egyben
- EXTRA: per-, teher- és igénymentes
- beépítések: konyhabútor, lámpatestek, mosdópult kézmosóval a fürdőben, luxus multifunkciós zuhanyzó és fürdőkád egyben rádió és számos nagyszerű felszereltséggel
- költözés: azonnal


A ház „U” alakú kivitelezésű ingatlan közbezár egy csodálatos belső teraszt, mely tökéletesen alkalmas Ön és kedves családja minőségi együtt töltött idejének töltésére, grillezések páratlan helyszíne, trópusi és mediterrán növényeinek páratlan otthona. Itt valóra tudja váltani álmait, egy ilyen mesés környezetben gyermekeit biztonságban tudhatja, fejlődésüket magas minőségben garantálhatja, hiszen a megterhelő hétköznapi munka és feladatok végzése után talán nincs is más fontosabb, minthogy az ember megtalálja otthonát, ahol családja környezetében feltöltődve hatalmas löketet kapva új erőre kapva folytatja az életet.


Irányár a fentiek tekintetében: 79 M Ft + üres telek 12 M Ft

LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

LAX Ingatlaniroda

LAX Ingatlaniroda

+36-30-5 251 928

info.laxingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok