+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Ház

Alapterület
175 m2
Irányár
24.980.000 Ft
Hirdetés azonosító
272863

4 szobás családi ház – időtálló polgári stílusban – Hajdúnánás

Leírás

4 szobás családi ház – időtálló polgári stílusban – Hajdúnánás


Hajdúnánás körúti részén, egy szabályos alakú teljes közművel ellátott telken helyezkedik el ez a polgári stílusban épült alápincézett tágas, világos, 4 szobás, nettó 175 nm-es családi ház. A stílus, amelyet képvisel, sohasem megy ki a divatból, hiszen a klasszikus stílusú lakberendezéssel, lágy, kellemes színekkel elérheti a hétköznapi életében is a polgári elegancia életérzését.

E stílus legjellegzetesebb vonásai a hagyományőrzés, az elegancia és az értékállóság, éppen ezért a polgári stílus azoknak való, akik szeretik az állandóságot. A polgári stílus kedvelői nem követik az aktuális trendet, ők a tradicionális formavilágot kedvelik, ha magára ismer, olvasson tovább….


Az ingatlan nagy részben alápincézett, gyönyörű boltíves téglából kirakott falai között tökéletes helyet kínál a finom boroknak, pálinkáknak és minden háztáji kincsnek. 1 m-es tégla alapon fekszik a 60 cm széles vályog falazatú épület, mely szerkezetileg korához képest alapvetően jó állapotban van, de felújítás igényel. 1874-ben épült, a tetőszerkezet erős fenyőgerenda szerkezetű, melyet cserép borít. Antik fa nyílászárói felidézik a stílus mesés hangulatát, jó állapotban vannak. A fűtésről konvektorok és 4 cserépkályha gondoskodik, míg a melegvíz ellátásért egy villanybojler felel.


Az ingatlan egy felújítást követően nívós, elegáns otthonává válhat, a jól megközelíthető 4 szoba pedig lehetőséget nyújt akár szálláshely szolgáltatás folytatására is. A turisták által is egyre keresettebbek a klasszikus stílusjegyeket képviselő szálláshelyek látogatása a vidéki városokban, hiszen szeretnének egy szeletet kapni a vidék életérzéséből. Ebből az ingatlanból pedig tökéletesen kialakíthat egy hagyományőrző panziót.


Az ingatlan jellemzői:

Elhelyezkedés: körút, jó megközelíthetőség
Telek: ---- nm, víz, szennyvíz, villany, gáz ellátással, dió-, cseresznye- és szilvafa az udvaron
Extrák: TEHERMENTES, 2 héten belül birtokba vehető, akadálymentesített bejárat, kerti csap, fúrott kút, 1 jó állapotú 2 helyiségből álló melléképület, részben alápincézett
A lakóház hasznos belső alapterülete: nettó 175 nm
Falazat: vályog fal 60 cm széles – 1 m-es tégla alappal
Tető: erős fenyőfa szerkezet, 2 makkor cserépfedés
Külső nyílászárók: antik fa – jó állapotú
Bejárati ajtó: antik fa – jó állapotú
Belső nyílászárók: antik 2 szárnyú dupla ajtó
Helyiséglista: tágas folyosó, melyből a további helyiségek nyílnak, konyha-étkező, 4 szoba, fürdőszoba wc-vel, közlekedő, 2 tároló, hátsó bejárat előszobája, padfeljáró
Burkolatok: szobákban, tárolókban fapadló, egyeb helyeken metlaki, linóleum és mázas kerámia a fürdőben
Fűtés: gázkonvektorok és 4 db cserépkályha
Melegvíz ellátás: villanybojler


Szívből ajánlom az ingatlant a polgári stílus szerelmeseinek, akik hagyományos eleganciában képzelik el jövőjüket. Érdemes figyelmet szentelni a régebbi korok ihlette bájos épületekre is, hiszen az érzést, melyen nyújtanak semmivel sem összehasonlítható.


Az irányár: 24.980.000 Ft

LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

LAX Ingatlaniroda

LAX Ingatlaniroda

+36-30-5 251 928

info.laxingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok