+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Ház

Alapterület
65 m2
Irányár
30.999.000 Ft
Hirdetés azonosító
284108

!ÁRCSÖKKENÉS! Hajdúnánás szívében 3 szobás álomotthon - Pályázzon napelemre és ingyen lehet a fűtése is!

Leírás

!ÁRCSÖKKENÉS!

Most csak 30.999.000 Ft-os irányáron!

Hajdúnánás szívében 3 szobás álomotthon

Pályázzon napelemre és ingyen lehet a fűtése is!


Hajdúnánáson, a város központjában, egyirányú csendes utcában helyezkedik el ez az igényesen, magas minőségben teljesen felújított tégla építésű 3 szoba+konyha-étkezős családi ház tágas vadonatúj fedett terasszal.
Kis méretű, 191 nm-es összközműves telken helyezkedik el, könnyen karban tartható, szabályos alakú, mely éppen füvesítés alatt áll.


A lakóingatlan nettó 64,83 nm-es, beton alapon álló, tégla építésű, melyet 10 cm-es fal- (nikecell) és 10 cm-es tető (kőzetgyapot) szigeteléssel láttak el, a fal nemesvakolat borítású modern fehér-antracit kombinációban. A tetőszerkezet megerősített, gyönyörű új Lindab betoncserép tetőhéjalású. Új csatorna és az egész telek új Lindab lemezzel körbekerített, a kerítés is új. Új víz- és villanyhálózat, a fűtésről villannyal működő fűtőtestek gondoskodnak, melyek nagyon hatékonyak, illetve 2 db hűtő-fűtő klíma garantálja télen-nyáron az ideális léghőmérsékletet új otthonában. A melegvíz ellátásért egy 150 l-es villanybojler felel, gondolva a nagyobb családokra is. Minden helyiség burkolata új, a szobákban egységes lamináltpadló, míg a közösségi terekben mázas kerámia került. Új nyílászárók kívül-belül, kívül műanyag redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek az ablakok, a bejárati ajtó is új, műanyag, biztonsági záras.


3 szobából, konyha-étkezőből, fürdőszobából és egy tágas közlekedőből áll, amely kiegészül egy mesésen tágas fedett terasszal. A stáblon leburkolt és modern, letisztult spot-lámpás megvilágítást kapott. A terasz és a lakóingatlan is design-os lámpatestekkel felszerelt, mely tartozék. A kertben található egy kerti csap, ahonnan a kedves kis kertjét tudja minden alkalommal felfrissíteni.
Ideális otthona lehet Önnek és családjának, ha fontos a minőség, az ideális elhelyezkedés, ha szeretnek időt eltölteni a szabadban a kertben, ahol a családokat, barátokat vendégül tudják látni a grillpartykon, barbeque partykon. Mindennek fenntartása kényelmes, egyszerű, a rezsiköltség pedig rendkívül kedvező, ráadásul, ha él a manapság méltán népszerű napelemes pályázatok lehetőségével, akár le is nullázhatja a villamosenergia költségét.


Évekig nem kell költenie az ingatlanra, hiszen igényesen felújított mind a gépészet, mind esztétikai szempontból, ide egyszerű bútorokat választania, amivel egyedi ízlését kifejezheti.
Ez az ingatlan biztosan nem lesz sokáig piacon…. Már most egyeztethetünk időpontot.


Irányár a fentiek tekintetében: 34.890.000 Ft helyett most csak 30.999.000 Ft-os irányáron


LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

LAX Ingatlaniroda

LAX Ingatlaniroda

+36-30-5 251 928

info.laxingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok