+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Ház

Alapterület
82 m2
Irányár
10.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
286242

Városközponti felújítandó 2,5 szobás otthon - Hajdúnánás

Leírás

ÁRCSÖKKENÉS!

Városközponti felújítandó 2,5 szobás otthon - Hajdúnánás


Hajdúnánás központjában, szinte a Hotel Mediánnal szemben található ez a 2,5 szobás, felújítandó állapotú, nettó 82 nm-es, 313 nm-es telken fekvő gázkonvektoros fűtésű családi ház. Köztudott, hogy ez a város népszerű része, innen szinten minden közintézmény, iskolák, óvodák, bölcsőde, boltok, rendelőintézet, piac elérhető távolságban, pár perc sétával megközelíthető.


Régi tipusú épület, ezért időszerű egy átfogó felújítást végezni rajta, de előnye, hogy viszonylag tágas, világos terek találhatóak benne és a szobaszám is kifejezetten előnyös. Sőt, 2 utcára nyúlik át a telek, így lehetőség van akár 2 utcáról is megközelítenie az ingatlant.


2 egész szobából, 1 félszobából, folyosóból, fürdőszobából (wc-vel), konyhából, kamrából, szerszámosból, közlekedőből áll. Cserép tetőfedésű, régi tipusú nyílászárói vannak, az ablakok az utca felől redőnyözöttek, az egyik utcai ablak műanyagra cserélt néhány éve.

A melegvíz ellátásról villanybojler, míg a fűtésről gázkonvektor gondoskodik. Aljzatbetonos a ház, több tipusú burkolat is található benne: linóleum, faparketta, laminált padló.


Az ingatlan részletes jellemzői:

- elhelyezkedés: városközpont, jól megközelíthető, közel oktatási intézmények, üzletek, minden fontos helyszín
- nettó alapterülete: 82 nm
- telek területe: 313 nm
- melléképület: nincs
- szobák száma: 2 + fél
- parkolás: ingatlan előtti beállóban ingyenes
- falazat: vályog, tégla alapon
- tetőfedés: cserép
- külső nyílászárók: fa, régebbi tipusú, részben redőnyözött, 1 utcafronti ablak műanyagra cserélt
- fűtés: gázkonvektor
- melegvíz ellátás: villanybojler
- 2 utcáról is bejárhat az ingatlanra


Parkolási lehetőség az utcán van, ahol ingyenesen állhat meg személygépkocsijával, az udvaron nem található melléképület.


Nagyon jó helyen elhelyezkedő ingatlan, aminek fekvése garantálja az értékállóságot. Ára tükrözi a felújítandó állapotot, egy felújítást követően kategóriákkal többet fog érni. De úgy is tekinthet rá, mint új otthona tökéletes helyére, hiszen, mint telek, tökéletes a helyszín, ha ide építkezik, az ingatlan értékét mindenképpen növeli az elhelyezkedése, kényelmi okokról nem is beszélve.... Innen egyszerűen elérhetik gyermekeik az iskolát, a család együtt pár perc alatt elsétálhat bármelyik közeli üzletbe, a városi piacra vagy a postára...


Irányár: 12.000.000 Ft helyett most csak 10.999.000 Ft


LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

LAX Ingatlaniroda

LAX Ingatlaniroda

+36-30-5 251 928

info.laxingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok