+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Ház

Alapterület
102 m2
Irányár
29.980.000 Ft
Hirdetés azonosító
288941

Felújított nagypolgári tégla otthon - Hajdúnánás

Leírás

Felújított nagypolgári tégla otthon - Hajdúnánás


Hajdúnánás belvárosában, könnyen megközelíthető, városközponthoz közeli helyen fekszik ez a gyönyörű, klasszikus stílusban, az ingatlan eredeti értékeit, báját megőrizve felújított tégla építésű, nettó 102 nm-es családi ház. Az ingatlan 381 nm-es összközműves saroktelken fekszik.


A mostani időszakban különösen lényeges előnye a 3 tipusú fűtési mód, mely áll 2 mesébe illő cserépkályhából, 1 hűtő-fűtő klímából és gázkonvektorokból, így személyre tudja szabni az ön igényei szerint a fogyasztást.

Lényegi továbbá, hogy átvezetékelésre került az elektromos hálózat, így megfelel a mai kor igényeinek, illetve a H-tarifa is bevezetésre került, mely köztudott, hogy nagyban elősegíti a fogyasztási költségek csökkentését.


Hatalmas, világos, tágas terek uralják, lenyűgöző, hogy az eredeti 2 szárnyú belső ajtókat, a vörösfenyő gerébtokos 2 rétegű spalettás ablakokat meghagyták, az ablaküveget lecserélték szigeteltre, így a látogatót egészen magával repíti az érzés, mintha időutazásban venne részt. Mindezt úgy valósították meg, hogy a modern életstílus kényelmi funkcióit is tartalmazza, hiszen elegáns gépesített konyhával, tágas sarokkádas, mosókonyhai résszel ellátott fürdőszobával, klímával felszerelt.


Előszobából, 2 hatalmas és 1 normál méretű szobából, konyhából, étkezőből, fürdőszobából és egy tágas teraszból áll, sőt, ezen felül egy boltíves hangulatos száraz pincéje is van az otthonnak.


Ha funkcióját tekintjük, a kis kertje, a tágas belső térei, stílusa és jó fekvése lehetővé teszi, hogy azon felül, hogy egy modern életet élő több gyermekes családnak ideális otthona legyen, alkalmas lehet ügyvédi iroda, magán óvoda, játszóház, orvosi rendelő vagy egyéb magán szociális intézménynek, vállalkozási tevékenységnek.


Előnye továbbá, hogy akár 6 normál személygépjármű parkolása is lehetséges az ingatlan előtt.Az ingatlan részletes jellemzői:

- elhelyezkedés: belváros, családok által közkedvelt rész, jól megközelíthető
- nettó alapterülete: 102 nm
- telek: 381 nm, összközműves (+ h-tarifa), kvadrátos
- tágas, száraz boltíves pince - tárolásra, például exclusive borospincének
- szobák száma: 1 normál méretű és 2 hatalmas, amiből akár 4-et is csinálhat
- parkolás: ingatlan előtt mindkét utcáról megközelíthetően lehet az utcán akár 5-6 autó is elfér, de az udvaron is lehetséges
- falazat: nagyméretű tégla, 45-50 cm falvastagság, kívülről újra vakolva, a festésre vár
- tetőfedés: cserép
- tető: kb 10 éve megerősített szerkezet, a cserepek újra felhelyezve, 3 éve lemosatva
- a ház helységei 1, a kisebb szobát kivéve alábetonozottak, 12 éve lett a konyha és fürdőszoba felújítva
- külső nyílászárók: eredeti gerébtokos vörösfenyő, az ablaküveg 2 rétegű szigeteltre cseréltek
- belső nyílászárók: exclusive eredeti klasszikus dupla szárnyú és egy szárnyú ajtók folyamatosan karbantartva, új kilincsekkel
- fűtés: 6 db gázkonvektor, 2 db cserépkályha, hűtő-fűtő klíma
- melegvíz ellátás: villanybojler
- saroktelek, 2 utcáról is bejárhat a telekre
- stabil beton+tégla kerítés az egyik utcai bejáratnál, a másiknál modern kovácsoltvas jellegű
- kerti csap az udvaron
- extra: klimatizált
- állapota: tisztasági festés után költözhető, igényes
- beépítések: konyhabútor gépesítve: (tűzhely+mosogatógép), minden szobában minőségi szénmonoxid érzékelő, klíma, 2 db cserépkályha, új villanybojler és tüköra fürdőszobában, eredeti csillárok (a többi búror igény szerint, de ezek megegyezést követően felár esetén)
- birtokbaadás: 2023. januárjában tervezik, de extrém sürgős esetben egyeztetve hamarabb is lehetséges


Ennek az ingatlannak karaktere, személyisége és ebből fakadó magas presztízs értéke van, amelyet szabadon élvezhet otthonaként vagy egyéb vállalkozási tevékenység elegáns helyszíne lehet. Aki egy ilyen nagypolgári otthont választ, tisztában van vele, hogy múlt nélkül nincs jelen, de jövő sincs, és szívesen emeli be rohanó világába ezt a bájos, klasszikus, hagyományőrző ingatlant hétköznapjai háttereként.


Irányár a fentiek tekintetében: 29.980.000 Ft


LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

LAX Ingatlaniroda

LAX Ingatlaniroda

+36-30-5 251 928

info.laxingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok