+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Ház

Alapterület
73 m2
Irányár
18.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
289221

Ideális helyen 2 szobás családi ház - Hajdúnánás

Leírás

Ideális helyen 2 szobás családi ház - Hajdúnánás

Hajdúnánás központjában, csaknem a Hotel Medián szomszédságában található ez a beton alapra épített tégla falazatú 2 szobás+étkező-konyhás, nettó 73,5 nm-es családi ház, melynek előnye, hogy összközműves saroktelken helyezkedik el, ráadásul rendelkezik egy kívülről használható garázzsal, melyet külön, önállóan kiadhat, így bevételi lehetőséget biztosíthat Önnek havonta. A közelben számos társasházi lakástulajdonos szívesen bérbe venné Öntől.


Az ingatlan felújítandó állapotű, gázkonvektor fűtéses, a melegvíz előállítását villanybojler végzi. A kertben található melléképület remek a tároló, emellett egy kis filagória lehetőséget biztosít a kinti pihenésre, főzőcskézésre.
Innen minden pár perc sétával megközelíthető: városi piac, rendelőintézet, iskolák, óvodák, közintézmények, üzlethelyiségek...


Maga a hely, a megközelíthetőség akár azt is lehetővé teszi, hogy egy kis apartmanházat alakítson ki, hiszen innen a Hajdúnánási Strandfürdő is könnyű szerrel elérhető. A garázs mellett az utcán is elfér néhány autó, így a parkolás is megoldott. Sőt, egy kis üzlethelyiség, irodaház is kialakítható, jó rálátással rendelkezik, így itt üzleti tevékenysége szem előtt lesz.


Az ingatlan részletes jellemzői:

- elhelyezkedés: városközpont, jól megközelíthető, közel oktatási intézmények, üzletek, minden fontos helyszín
- nettó alapterülete: 73,5 nm
- telek: összközműves
- építés éve: 1961
- melléképület: kisebb tároló
- szobák száma: 2 hatalmas, amiből akár többet is kialakíthat bontással, előszoba, fürdőszoba, konyha-étkező, spájz
- parkolás: ingatlan előtt, saroktelek révén mindkét utcán elfér legalább 2-2 személygépjármű, + utcáról megközelíthető garázs
- falazat: beton alapon tégla
- tetőfedés: cserép
- külső nyílászárók: fa, régebbi tipusú
- fűtés: gázkonvektorok
- melegvíz ellátás: villanybojler
- 2 utcáról is bejárhat az ingatlanra
- kerti csap az udvaron


2 szobából, előszobából, konyha-étkezőből, spájzból és fürdőszobából áll. A szobákban faparketta, míg a többi helyiségben kis méretű mázas kerámia vagy pvc burkolat található.


Nagyszerű elhelyezkedés, kis méretű telek és extra garázs.... Kivételes lehetőség, hogy ezek miatt nem csak lakhatásra, de üzleti célú hasznosításra is megfelelő választás. A városközpontban nincs, vagy csak nagyon ritkán akad lehetőség önálló garázs megvásárlására, ami egy hasonló helyen 5-6 millió Forintot is megérhet. Ez az ingatlan pedig komlexen tartalmazza a garázst is, mely önállóan is kiadható a külső megközelítés lehetősége miatt.

A fentiek tekintetében az irányár: 18.990.000 Ft


LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

LAX Ingatlaniroda

LAX Ingatlaniroda

+36-30-5 251 928

info.laxingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok