+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Ház

Alapterület
80 m2
Irányár
27.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
306454

Hőszigetelt ragyogó kockaház - Hajdúnánás

Leírás

????????Hőszigetelt ragyogó kockaház???????? - Hajdúnánás


Hajdúnánáson, csendes, mégis jól megközelíthető helyen, a Csohány Jenő Gyermek Egészségháztól 3 perc sétára (onnan pedig kb. 4 perc séta a Városi Piac), közel élelmiszerbolthoz található ez a beton alapra épített hőszigetelt tégla falazatú, műanyag, hőszigetelt, fa tokos nyílászárós, alacsony fenntartású, gázkazán és vegyestüzelés fűzéses kis kerttel rendelkező családi ház.


A kertben található még egy 1 állásos garázs és egy tágasabb, több helyiséges, alápincézett melléképület is, így, a melléképület felújításával akár két generáció számára is használható otthont adhat az ingatlan.

A ház 2 tágas szobából, konyhából, előszobából, közlekedőből, kamrából, tárolóból, nagy fürdőszobából áll, előnye a korszerű és szép állapotán túl a felvése, a nap szépen körbejárja, a szobák napfényben fürdőznek.


Az ingaltan részletes adatai:

- elhelyezkedés: teljes városközpont, minden rövid sétával egyszerűen megközelíthető
- nettó alapterülete: 80,07 nm + melléképület + garázs
- telek: szabályos alakú, 490 nm-es, összközműves
- szobák száma: 2+ konyha-étkező
- falazat: beton alapon tégla falazat hőszigeteléssel
- külső nyílászárók: hőszigetelt műanyag, fa tokban, szúnyoghálós
- árnyékolás: redőny
- fűtés: gázkazán és vegyestüzelésű kazán is rendelkezésre áll, radiátoros hőleadással
- melegvíz ellátás: villanybojler
- költözhető: 1 hónap alatt

- EXTRA: per-, teher- és igénymentes, 2021-ben teljesen felújított fürdőszoba, ekkor új burkolatot és új vízvezetékrendszert, kádat, mosdót, wc-t, szanitereket kapott, ekkor minden helyiség festése is megtörtént, illetve a jelenlegi tulajdonos tudomása szerint a villamoshálózat is felújított, a vízvezeték hálózat a fürdőszobán túl is jó állapotú, vízszűrőrendszert telepítettek a hálózatra, így mégtisztább ivóvizet fogyaszthat és a vízkővel sem kell bajlódnia


Az ingatlan tartozékai a beépítéseken túl:

- a spájz polcrendszere, csak a mosogató konyhaelem (a konyha többi részét elszállítják), a melléképületben található polcrendszer, lámpatestek, függöny és karnisok


Az ingatlan hatalmas előnye a hőszigeteltséggel együttjáró alacsony rezsiköltségen túl a szép esztétikai állapota, rövid időn belül használatbavételi lehetősége, kis méretű kertje, stabil szerkezeti állapota, jó elhelyezkedése. Mindez egy nagyszerű kombináció!


Irányár a fentiek tekintetében: 27.000.000 Ft


LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
https://www.youtube.com/@laxingatlaniroda6297
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok