+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Telek

Alapterület
525 m2
Irányár
8.950.000 Ft
Hirdetés azonosító
276349

ÁRCSÖKKENÉS Építési telek EXTRÁKKAL - Hajdúnánás

Leírás

ÁRCSÖKKENÉS!
Építési telek EXTRÁKKAL ✅- Hajdúnánás ✅


Családi házat építene vagy telephelyet keres? Mindkettőnek tökéletes!

Hajdúnánás csendes, de nagyszerűen megközelíthető helyén található ez a "kivett beépítetlen terület" megnevezésű, 525 nm-es, szabályos alakú, extra stabil, kavicsos kocsibejárós (kamionok teherbírására tervezve), kész építési tervvel, víz, gáz, villany bekötéssel rendelkező azonnal birtokba vehető, jogilag teljesen rendezett építési telek. Jó szomszédokkal, körbekerített udvar, a környezet haszonállattartás mentes.


Kiépített kamerarendszerrel (éjjellátó, minőségi, 30 m-es lakótávolság), vadiúj elektromos nyitású igényes kapuval, 2 db beton alapon álló, villany bekötéses, mozgásérzékelős lámpás, zárható lemezgarázzsal (1 db 3*5m-es 210 cm-es belmagasságú, 1 db 6*7 m-es 250 cm-es belmagasságú) felszerelt. 1 fázisú 32 amberes villany, új vízakna került kialakításra, valamint vízvételezési lehetőség van a garázsban és a telek elején is. Egy kinti wc-t és egy beton alapot is elhelyeztek az udvaron, mely például egy filagória alapjának tökéletes.

Lakóház építésére alkalmas telek - így 4 éven belüli építkezés esetén mentes a visszterhes vagyonátruházási illeték alól, ha az adásvételi szerződés illetékkiszabásra történő bemutatásától számított 4 éven belül vállalja, hogy lakóházat épít és a felépített lakóházban a lakás(ok) hasznos alapterülete eléri a településrendezési tervben meghatározott maximális beépíthetőség legalább 10%-át.

A telekre egy 100 nm-es, 15,5 m * 6,5 m-es lakóház lett tervezve. (Természetesen építkezés esetén egyeztetni szükséges a tervezővel!)

Telephelyként használták, növényzet-mentes sík terület, így könnyedén elkezdheti az építkezést, a zárható lemezgarázsok és a kamerarendszer biztosítja az építési anyagok biztonságos tárolási lehetőségét.

LKE-3 besorolású, 30%-os beépíthetőségű, előírt max. építmény magasság: 4,5 m, oldalhatáron álló beépítési móddal.

Lke-3 és Lke-4 építési övezet

(Kertvárosias lakóterület kialakult, túlnyomórészt már beépített, és újonnan kialakított területen)

(1) Az építési övezetbe a külső körgyűrű külső peremén kívüli, és ahhoz csatlakozó Lke-3-al zömmel már beépített és a Lke-4-el jelölt fokozatosan kiépülő, újonnan kialakított lakótömbök tartoznak, ahol az egy telken, elhelyezhető önálló rendeltetési egységek száma legfeljebb 2.
(2) a) A kertvárosias lakóterületen elhelyezhető épület –a lakó rendeltetésen kívül-:
aa) a helyi lakosság ellátását szolgáló kereskedelmi, szolgáltató
ab) hitéleti, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális,
ac) kulturális
ad) szállás jellegű, és
ae) sport
rendeltetést is tartalmazhat
b) Elhelyezhető továbbá: A sajátos (lakóterületi) használatot nem korlátozó vagy attól védelmet nem igénylő gazdasági tevékenység célját szolgáló épület.
(3) a) Az építési övezet telkeinek beépítése oldalhatáron álló az adott utcára jellemző legalább 3m vagy 5m, újonnan kialakított (az építés idejében kialakult utcaképpel még nem rendelkező) területen 5m-es előkerttel.
b) A 18 méternél szélesebb telkek, és a saroktelkek esetében az építési helyen belül szabadonálló épület-elhelyezés alkalmazása is megengedett.
(4) Az építési telkek legnagyobb beépítettségét, az építhető épületmagasság mértékét, valamint a telkek kialakítása, rendezése során alkalmazandó legkisebb telekméreteket jelen rendelet 4. mellékletének 1. táblázata tartalmazza.
(5) A telek területének előírt zöldfelülete min. 50 %.
(6) Az épületek teljes közművesítettség mellett helyezhetők. A vezetékes szennyvízhálózat megépítéséig átmenetileg zárt szennyvíztároló, vagy más engedélyezett közműpótló létesítése is alkalmazható.

Ha jó áron, kész építési tervvel, zárható tárolókkal, kamerarendszerrel, elektromos kapuval és egyéb extrákkal felszerelt, per-, teher- és igénymentes telket keres, melyet azonnal saját igényei szerint tud használni, akkor érdemes személyesen megtekintenie!

Irányár a fentiek tekintetében: 10.750.000 Ft helyett most csak 8.950.000 Ft


LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

LAX Ingatlaniroda

LAX Ingatlaniroda

+36-30-5 251 928

info.laxingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok