+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Telek

Alapterület
947 m2
Irányár
12.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
291800

Tökéletes telek teljes közművel - Hajdúnánás

Leírás

Tökéletes telek teljes közművel - Hajdúnánás


Hajdúnánáson, a város jól megközelíthető, kevés átmenő forgalmat lebonyolító, mégis oktatási intézményekhez közeli részén fekszik ez a teljes közmű bekötéses (+ 3 fázis előszészítéses) építési telek.

947 nm-es, közel szabályos alakú, nincsenek beugrások, kiszögellések, jól körbekerített, nem járdás oldalon található. 40%-os beépíthetőséggel rendelkezik.
LK-2X lakóterület, ami azt jelenti: Kisvárosias terület, oldalhatáron álló beépítési móddal, oldalhatáron álló épület-elhelyezéssel

A jelenlegi tulajdonosok kész építési tervvel rendelkeznek erre a telekre, a vevőnek igény szerint rendelkezésére bocsátják.
Amennyiben szeretnék ezt saját célra felhasználni, előtte mindenképp szükséges a tervezővel egyeztetni!

Lakóház építésére alkalmas telek - így 4 éven belüli építkezés esetén mentes a visszterhes vagyonátruházási illeték alól (élhet az illetékmentességgel), ha az adásvételi szerződés illetékkiszabásra történő bemutatásától számított 4 éven belül vállalja, hogy lakóházat épít és a felépített lakóházban a lakás(ok) hasznos alapterülete eléri a településrendezési tervben meghatározott maximális beépíthetőség legalább 10%-át.

A jövőben felépülő családi háza értékét mindenképpen befolyásolja annak elhelyezkedése, fekvése, környezete. Hosszú távon nem éri meg spórolni az egyik legfontosabbal, a hellyel. Ideális méretű, jó helyen található, jól megközelíthető, de mégis nyugodt környezetben élhet szeretteivel, ha erre a telekre esik választása.

Irányár a fentiek tekintetében: 12.000.000 Ft


LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok