+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Telek

Alapterület
815 m2
Irányár
10.970.000 Ft
Hirdetés azonosító
297900

Leírás

Összközműves saroktelek – Városközponthoz közel – Hajdúnánás


Hajdúnánás belterületi, városközponthoz közeli, jól megközelíthető, családok és építkezni vágyók által közkedvelt utcában található ez a 815 nm-es, szabályos alakú, összközműves (+3 fázis) sík saroktelek, 60%-os beépíthetőséggel, mely nagyon különlegessé teszi.


Jelenleg helyet foglal a kertben egy régi típusú vályog építésű komfort nélküli lakóingatlan nyárikonyhával, mely bontandó, igény esetén felújítandó állapotban van. Emellett egy kb. 40 éves 2 helyiségből álló, villany bekötéses melléképület is található itt, mely nincs rossz szerkezeti állapotban alapvetően. Illetve egyéb, bontásra váró állattartással összefüggő melléképületek is vannak a kertben. Az ingatlan komfort nélküli (nincs fürdőszoba, wc), így lakáshitel felvételére nem alkalmas.


A közelben új építésű ingatlanok helyezkednek el, a közvetlen szomszédok is kedvesek, rendezettek. Innen gyalog is könnyedén elérhetőek a városközponti üzlethelyiségek, iskolák, óvodák, biztonságos környezet Ön és kedves családja számára. Olyannyira közel fekszik a telek a központhoz, hogy a házból utcára lépve a templom közel fekvő sziluettjében gyönyörködhet.


Közművek:

Villany (+3 fázis) és víz bekötéses a lakóingatlan, a gáz és csatorna csonkja pedig a telken fellelhető.


Egyéb technikai információk:

Városközponthoz való közelsége okán LK-2 besorolású, saroktelek révén 60%-os beépíthetőségű, előírt min-max. építmény magasság: 4,5-6,0 m, oldalhatáron álló (egyedi esetekben, építésszel történő egyeztetést követően akár szabadon álló ) beépítési móddal.
a) Az övezetben elhelyezhető:
- Lakóépület
- A helyi lakosság ellátását szolgáló kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épület ill. rendeltetési egység.
- Egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület ill. rendeltetési egység.
- Igazgatási épület
- A fentiekben felsorolt rendeltetésű épületekhez tartozó kiszolgáló és járulékos létesítmények, melléképületek. (Garázs, tároló épület.)
b) Az övezetben kivételesen elhelyezhető az OTÉK 31. § (2) bekezdésében előírtak
figyelembevételével:
- Sportlétesítmény
- A terület rendeltetésszerű használatát nem zavaró kézműipari épület
- Szálláshely szolgáltató épület
- A terület rendeltetésszerű használatát nem zavaró hatású egyéb gazdasági építmény.


Kifejezetten előnyös fekvése lehetővé teszi, hogy a nap körbejárja, így a telek egész nap fürdik a napfényben! Újonnan épülő ingatlana garantáltan ragyogóan fényes lehet! Ráadásul nagyon csendes, nyugodt helye ez a városnak, ahol szinte csak célforgalommal találkozik.


Innen nyugodt szívvel engedheti el csemetéit az iskolába, valamint a nagyszerű elhelyezkedés garantálja otthona értékállóságát is!


Irányár a fentiek tekintetében:


10.970.000 Ft


LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
https://www.youtube.com/@laxingatlaniroda6297
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok