+36 (30) 5 251 928

Az Év Honlapja Pályázat 2023
 
????A megfelelő otthon megtalálása sokunk életében kiemelt fontosságú. A LAX Ingatlaniroda és az általa üzemeltetett honlap működésének célja az, hogy rendkívül felhasználóbarát, innovatív és informatív módon teremtsen kapcsolatot a Hajdúnánáson és környékén ingatlant keresők és kínálók tábora között.
????Az oldalon az ingatlanok sokszínűségén túl, azok szöveges, képes és videós bemutatásakor is előtérbe helyeztem a változatosságot, folyamatos megújulást, vidámságot, magas szakmai színvonalat és a hivatástudatot, mely minden egyes hirdetést átjár.
????Kedves Ügyfeleim pozitív visszajelzései, valamint a Velük együtt megélt sikerek, a hálás csillogó szempárok garantálják a folyamatos motivációt. Az iroda emberközpontú, teljeskörű és igényes szolgáltatásának, weboldalának, továbbá a közösségi médiában való aktív jelenlétének köszönhetően folyamatosan gyarapszik megbízásainak és sikeres üzletkötéseinek száma.
????Célcsoport:
Ingatlankeresők és -hirdetők Hajdúnánás és környéke térségben
 
 
Az alábbi link alatt tekinthetik meg az iroda által benyújtott teljes pályamunkát:
https://www.azevhonlapja.hu/nevezes/benyujtott-palyamu/342/nem-csak-ingatlant-%C3%A9rt%C3%A9ket-is-k%C3%B6zvet%C3%ADtek

 

Az Év Honlapja Pályázatról:

A pályázat célja:

Az internet rohamos fejlődése miatt a vállalatoknak újra kell gondolniuk üzleti és kommunikációs stratégiájukat. Már nem elég a tetszetős honlap, nem elég, ha a vállalat csupán kommunikációs eszközként éli meg az internet mindinkább fokozódó nyomását. Merőben új gondolkodásmóddal integrálnia kell üzletvitelébe az internet adta lehetőségeket.
Pályázatunk célja elsősorban a figyelemfelkeltés a korszerű marketinglehetőségek kiaknázására. A korszerű marketingtechnikák pályázat útján történő bemutatásával példát kívánunk állítani a cégek, vállalkozások számára, valamint ösztönzést, bátorítást adni a magasabb színvonalú szakmai tudás gyakorlati alkalmazására.

Célunk még a hazai online-kultúra erősítése, illetve a hiánypótló, értékteremtő, kiemelkedő minőségű honlapok díjazása. Utat kívánunk mutatni minden vállalkozás számára, akik komolyan veszik az új gazdaság működését, illetve annak kihívásait.

A pályázat tárgya:

A pályázó által vagy a pályázó megbízásából fejlesztett magyar nyelvű, vagy magyar fejlesztők által készített nem magyar nyelvű, a pályázat időtartama alatt működő honlap.

Forrás: https://www.azevhonlapja.hu/Az Év Honlapja pályázat 2023 - LAX Ingatlaniroda