+36 (30) 5 251 928

Üdvözlöm Putnoki Petra vagyok. A LAX Ingatlaniroda vezetője, tulajdonosa.

A megfelelő otthon megtalálása sokunk számára kiemelt fontosságú. A fiatalok többsége gyakran albérletben kezdi önálló életét, azonban fő céljuk a saját otthon megtalálása. Ezért első lépésként sokan hirdetési portálokon nézelődnek vagy épp ismerősöket kérdezgetnek, illetve saját maguk hirdetnek. Egy idő után azonban rájönnek, hogy a napi elfoglaltságuk mellett nem jut idő a lakáskeresésre. Nincs elég szakmai ismeretük a lakások megtekintésekor, az ügyvédi és egyéb, hosszadalmas hivatalos formaságokról ne is beszéljünk.

Ingatlanközvetítőként ezt a problémát felismerve, s látva Hajdúnánáson és a szűkebb vonzáskörzetében elenyésző a hasonló szolgáltatás, ingatlanközvetítőként segíteni tudok olyan ügyekben, amely egy lakás, családi ház, telek vásárlásával, elcserélésével, bérbeadásával összefügg. A LAX Ingatlaniroda elindításával fontos szempont az újszerűség és a modern technológia használata.

Keressen elérhetőségeim bármelyikén és találjuk meg közösen álmai otthonát.

Putnoki Petra – ingatlanközvetítő
LAX Ingatlaniroda

Mobil: 06 30 525 19 28
E-mail: info.laxingatlan@gmail.com
Web: www.laxingatlan.hu
Levelezési cím: 4080 Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

 

A LAX Ingatlaniroda – Hajdúnánás – indulásának története

Azt mondják, az ember kétszer születik: először az édesanyja szüli meg, másodjára, amikor rájön, mire született…

Mindig is hittem a megérzéseimben és az apró kis jelekben is, döntéseimet a lelkem üzenetére alapozva hoztam.

Történt 2016-ban, az egyetemi diplomám megszerzése után, leendő első lakásom hirdetésébe botlottam, mely egy ingatlanos hirdetése volt. Fiatal, kevés tapasztalattal rendelkezőként tartottam attól, nehogy valamilyen módon károsodjak a vásárlás során, hiszen Hajdúnánáson nem volt igazán elterjedt ekkor még ingatlanközvetítőn keresztül vásárolni. De bíztam a jóban és végül olyan izgalmas és pozitív élmény lett a számomra, hogy valami megmagyarázhatatlan vágyat, kíváncsiságot indított el bennem.


Más felé indultam el, melyet sohasem bántam meg, de sohasem hagyott nyugodni a gondolat: ….mi lenne ha… vajon képes lennék, lennénk rá Én is?
Majd egy szerencsés véletlennek és a merész álmaim szövögetésének köszönhetően rátaláltam az irodámra is. és már nem volt visszaút, megszereztem a szükséges végzettséget Budapesten, majd jelentkeztem egy pályázatra, melyet elnyerve támogatást nyertem el saját vállalkozás létrehozására. Mindig pont jókor voltam jó helyen, rengeteg szerencsés véletlen segített engem az elindulásban.


2020.03.02-án nyitotta meg kapuit a LAX Ingatlaniroda Hajdúnánáson azzal a nem titkolt céllal, hogy minél több ügyfelemnek szerezzek hasonló életre szóló pozitív élményt, hiszen az otthon megtalálása legtöbb esetben egy egész életre szól.
….az érzés, hogy családok életében ott lehetek abban a szent pillanatban, maga a CSODA!


3 ÉVES A LAX INGATLANIRODA

2020. március 2-án, 3 éve nyitott a LAX Ingatlaniroda azzal a céllal, hogy Hajdúnánáson és környékén élők számára segítséget nyújtson ügyfeleinek az ingatlanpiac egyre bonyolultabb világában eligazodni.