+36 (30) 5 251 928

Hajdúdorog - Eladó Ház

Alapterület
89 m2
Irányár
47.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
295274

Felújított minőségi otthon – Hajdúdorog

Leírás

Felújított minőségi otthon – Hajdúdorog


Hajdúdorog belvárosában, jól megközelíthető helyen, 2 utcára nyíló, 813 nm-es összközműves + 3 fázissal ellátott telken fekszik ez a minőségi anyagok felhasználásával kívülről teljesen felújított tégla építésű nettó 89,02 nm-es családi ház, mely várja, hogy új tulajdonosai élvezzék az általa biztosított kényelmes, minőségi életet.


1982-83-ban épült, beton alapra, B30-as téglából. 2013-ban teljes külső felújítást kapott, ekkor teljes tetőcsere történt, új tetőszerkezetet kapott, új Bramac Protector – alga elleni védelemmel ellátott héjazatot helyeztek rá. 10 cm-es nikecell hőszigetelést helyeztek a falazatra, amelyet Baumit gördülőszemcsés szilikonos vakolattal borítottak, a lábazaton pedig kő hatású díszburkolat található. Műanyagra cseréltek az ablakok (+ redőny és néhol szúnyogháló), így az ingatlan energetikailag teljesen korszerű, mely megmutatkozik a fűtésszámlán. Ekkor került az udvar is parkosításra, zöldellő tujasor, díszbokrok, dísznövények és térkő díszíti a lakók mindennapjait.


Az ingatlan fűtéséről egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, radiátoros hőleadással, míg a melegvíz ellátásról villanybojler.


A szobákban fa parketta, míg a többi helyiségben mázas kerámia található. Az ingatlan fényes, tágas, kellemes élettér. 2 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, 2 előszoba, közlekedő, fürdőszoba, spájz helyiségekből áll.


A telken található még 2 melléképület, melyek homlokzata a lakóingatlannal azonos módon gyönyörűen felújítottak, a nagyobb melléképület tetőszerkezete is felújított, új tetőhéjalást kapott, mely szintén azonos a házéval. A nagyobb melléképület áll egy tárolóból, nyári konyhából és egy utcáról is megközelíthető 1 állásos garázsból. Mindkét melléképület és a fő épület is alápincézett.


Beépítésként az ingatlan részét képezi az újszerű konyha gépesítve (elektromos sütő-gáz főzőlap), a lámpatestek, függönyök+karnisok, a többi bútorzat pedig pluszban megegyezés szerint.


Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, jelenleg nem lakott, azonnal költözhető állapotban van egy tisztasági festést követően, de egyéni igények alapján a belső tér is felújítható, saját ízlésre formálható.


Ha szeretne nyugodt életet családja körében eltölteni, fontos szempont a tágas élettér, mégsem szeretne túl sok rezsiköltséget fizetni, szeretne egyből egy rendezett ingatlant, akkor talán megtalálta az IGAZIT. Nagyszerű kisugárzása van az ingatlannak, egy csinos, rendezett kertben található, ahol az összes felépítmény kívülről, egymással tökéletesen harmonizálva felújított, tökéletes az egység, a harmónia, Önnek csak élveznie kell és megőrizni ezt a bájt.


Irányár: 47.000.000 Ft

LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
https://www.youtube.com/@laxingatlaniroda6297
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok