+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Ház

Alapterület
55 m2
Irányár
20.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
280326

Belvárosi 2 szobás tégla építésű Kádár-kocka – Hajdúnánás

Leírás

Belvárosi 2 szobás tégla építésű Kádár-kocka – Hajdúnánás


Beton alapon álló tégla (B30) építésű családi ház várja, hogy új tulajdonosaik saját ízlésükre formálva tegyék otthonukká.


55 négyzetméteres ingatlan gázkazán és vegyes tüzelésű fűtési rendszerrel, radiátoros hőleadással. Az Ön kényelme és igénye szerint tudja kiválasztani a megfelelő fűtési módszert, ebben a nehéz, változó világban hatalmas biztonságfaktor az, hogy lehetőség van a gázzal történő fűtés mellett akár fával, szénnel is tüzelni.


A kazánok az ingatlannal közvetlenül egybeépített melléképületben találhatóak, mely alatt még egy pince is helyet kapott.


1971-ben épült, 2 szobából, folyosóból, konyha-étkezőből, spájzból és fürdőszobából álló épület. A külső-belső nyílászárói régi tipusúak, fából készültek. A szobákban hajópadló, a fürdőben régi tipusú mázas kerámia, míg az egyéb helyiségekben metlaki található.


729 nm-es összközműves telken fekszik, mely egy belvárosi csendes, kisközben található. A kisközbe vezető út jelenleg zúzottkő borítású, a tulajdonos tájékoztatása alapján várható, hogy hamarosan aszfaltburkolatot kap a kisköz. A telken melléképületek és ólak is találhatóak, melyek igény szerint tovább hasznosíthatóak vagy bontandóak.

A családi ház felújítandó állapotú, Önnek és családjának az izgalmas feladata az, hogy néhány nagyszerű felújítási ötletet gyűjtsön, melyet megvalósítva modern, a mai kor igényeinek tökéletesen megfelelő álomotthonná varázsolható ez a klasszikus kockaház.


1 hónap alatt birtokba vehető, per-, teher- és igénymentes ingatlan.


Irányára: 20.500.000 Ft

LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

LAX Ingatlaniroda

LAX Ingatlaniroda

+36-30-5 251 928

info.laxingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok