+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Ház

Alapterület
76 m2
Irányár
23.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
284811

Leírás

1+3 félszobás otthon tágas terasszal - Hajdúnánás


Hajdúnánáson, jól megközelíthető helyen, 781 nm-es összközműves telken fekszik ez a belülről részben felújított, klimatizált (Rcool), tágas fedett terasszal rendelkező családi ház. Hasznos fűtött alapterülete 76,08 nm, továbbá 29,5 nm fedett terasz és egy kívülről megközelíthető, a házzal egybe épített 7,12 nm-es kazánház is hozzá tartozik. 10 perces sétával megközelítheti a városközpontot, ahol számos üzlethelyiség, piac, oktatási intézmények, rendelőintézet és egyéb, a mindennapi élet fontos színtere megtalálható.


Az ingatlan kívülről szigetelt vegyes falazatú, a terasz részen nemesvakolattal burkolt. Ajándék az ingatlanhoz a már megvásárolt antracit színű lábazati díszburkolat, mely igazán megemeli az ingatlan külső esztétikai benyomását. Az utcafronton vadonat új Lindab lemez kerítés veszi körbe. Az 5 cm-es poisztirollal szigetelt falazat, és a jó állapotú kondenzációs gázkazánnak (vegyes tüzelésű kazán is van, így egy másodlagos fűtési lehetőség is adott) és műanyag nyílászáróknak köszönhetően a rezsiköltség alacsony, mindemellett 1 tágas és 3 úgynevezett félszobával rendelkezik, így több gyermekes családok kényelmes otthona lehet. Igény esetén természetesen lehetőség van újra egy helyiséggé

nyitni az egyik dupla szobát, csökkentve a szobák számát, növelve az életteret.
A villanyvezeték részben újra cserélt.


Nagyszerű lehetőségeket rejt magában a fedett terasz, ahol főzési lehetőség is biztosított, egy kedves minibár részleg pedig a hűsölő vendégek kényeztetéséről gondoskodhat. Található az udvaron egy kis kedves kerti tó, pici szökőkúttal, egy 1 állásos garázs, mely tároló is egyben. A kertben gyümölcsfák és a tó körül pampafüvek teszik a hangulatot meghitté.


Az ingatlan részletes adatai:

- elhelyezkedés: városközpont gyalog elérhető távolságban
- a lakás alapterülete: 76,8 nm + 29,5 nm fedett terasz + 7,12 nm kazánház
- ingatlanhoz tartozik egy 1 személygépjármű elhelyezésére alkalmas építmény, benne tárolórésszel, mely vályog falazatú
- szobák száma: 1+3 fél szoba+étkező
- parkolás: az udvari épületben, az udvaron, az utcán is elfér 1-2 autó
- falazat: tégla alapon vegyes (tégla+vályog) falazat
- külső nyílászárók: műanyag, redőnyözött ablakok szúnyoghálóval felszerelve
- fűtés: kondenzációs gázkazán
- melegvíz ellátás: villanybojler, kondenzácisó gázkazán
- költözhetőség: 3 hónapon belül


Az ingatlan igény szerint tovább felújítható, de jó belső állapota miatt akár egy tisztasági festést követően is költözhető állapotú, az adásvételi szerződés megkötését követően 3 hónap múlva kerülhet az új tulajdonosok birtokába. Kedvező fenntartású, jó elosztású élhető családi ház várja, hogy új tulajdonosainak örömet okozzon.


Irányár a fentiek tekintetében: 23.990.000 Ft


LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

LAX Ingatlaniroda

LAX Ingatlaniroda

+36-30-5 251 928

info.laxingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok