+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Ház

Alapterület
54 m2
Irányár
27.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
284814

Városközponti kedves otthon -Hajdúnánás Hagyományos értékeket őrző bájjal

Leírás

Városközponti kedves otthon-Hajdúnánás


Hagyományos értékeket őrző bájjal
Akár cserelehetőséggel értékegyeztetéssel 2. emeleti lakásra.


Hajdúnánás központjában, található ez a kedves, hagyományos értékeket őrző, tégla alapon álló 1,5 soros vályog falazatú, kívül-belül rendezett, igényes 2 szobás+étkezős, nettó 53,85 nm-es családi ház.


A mennyezet látszógerendás, ami kifejezetten jellemző építészeti megjelenés volt térségünkben, viszont manapság a legtöbb hasonló korú épület esetén a felújítások során elfedik ezt a bájos elemet. Mind a homlokzata, mind a beső részek őrzik az eredeti stílusjegyeket, Önnek lehetősége nyílik akár a teljes visszaállításra is.


A ház összközműves telken fekszik, ahol egy csinos kis filagória, grillező hely és egy hagyományos terménytároló verem is helyet kapott. Fúrott kút és kerti csap is biztosítja a kinti dísz és haszonnövények megfelelő vízellátását. Itt kipihenheti a hétköznapi fáradalmakat, a madárcsicsergéses filagóriában örömmel fogyaszthatja a reggeli kávéját és vendégül láthatja kedves családját, vendégeit. Sőt, a grillpartyknak is helyet ad a nagyszerű városközponti kert, fenyők, különböző gyümölcsfák, díszcserjék ölelésében.
A fűtésről gázkonvektor, míg a melegvíz ellátásról gázbojler gondoskodik.

Zuhanyzós tágas fürdőszobában bármilyen korosztály képviselője kényelmesen tud a napi rutin szerint tisztálkodni. Mázas kerámia burkolatúak a közösségi terek, míg a szobákban laminált padlóburkolat található. A belső ajtókhagyományos, régi tipusúak, az ablakok többsége is régebbi fa, de jó állapotban vannak. A bejárati ajtó és a közvetlen közelében lévő ablakok műanyagra cseréltek, az ajtó biztonsági záras.


Az ingatlan tartozéka a kis konyha, gáztűzhely és a lámpatestek.
Nemrégiben kapott az ingatlan belülről egy teljes festést, szép ragyogó fehér minden, így azonnal költözhető állapotú, Önnek csak saját igényei szerint kell apróbb változtatásokat eszközölnie.


Extra: Per-, teher- és igénymentes, 1 hónapon belül költözhető, terménytároló hagyományos verem, fúrott kút és kerti csap az udvarban.


Az irányár a fentiek tekintetében: 27.000.000 Ft, csere lehetőség II. emeletig lakásra értékegyeztetéssel


LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

LAX Ingatlaniroda

LAX Ingatlaniroda

+36-30-5 251 928

info.laxingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok