+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Ház

Alapterület
75 m2
Irányár
55.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
297198

Igényes otthon - többfunkciós használati lehetőséggel -–Hajdúnánás

Leírás

Igényes otthon - többfunkciós használati lehetőséggel -–Hajdúnánás


A dinamikusan fejlődő Hajdúnánáson, jól megközelíthető helyen fekszik ez az 1989-ben épült, beton alapon szilikát falazatú, tégla belső falazatú, nettó 75,01 nm-es, (+ tetőtér beépíthető) 10 éve teljes homlokzati, 2 éve pedig teljes belső felújításon átesett klimatizált, összkomfortos, hőszigetelt, műanyag nyílászárós családi ház, mely azonnal költözhető állapotú.


+ Nagy értékű 198 nm-es lemezcsarnok kiépített árammal és villámvédelemmel, mely megvásárlása opcionális.


Alkalmas lehet azon túl, hogy Ön és családja álomotthonaként funkcionáljon, bármilyen vállalkozási tevékenység folytatására üzlethelyiségként, telephelyként, vendégházként történő üzemeltetésre. Engedje szabadon fantáziáját!


Az ingatlanban található 2 tágas szoba, egy hatalmas amerikai konyha, mosókonyha, spájz, fürdőszoba, külön wc és közlekedő. A tetőtér pluszban, kb. a földszinti alapterület nagyságban további beépítésre alkalmas, így is lett tervezve, beton kefnis a födém, az emeleti részen is cserére kerültek a külső nyílászárók (erkélyajtó, ablakok)


986 nm-es összközműves telken fekszik, a kert zúzottkő borítású és részben térburkolt. Található rajta a csarnokon túl egy tágas lapostetős melléképület, mely 2 személygépjármű tárolására is alkalmas.


Az ingatlan részletes jellemzői:

- elhelyezkedés: jól megközelíthető, körút, üzlethelyiségek közelében
- építés éve: 1989
- nettó alapterülete: 75,01 nm + kb ugyanekkora méretben beépíthető tetőtér (manzard tető, így a fal magasan törik, így nagyszerűen bútorozható ez a rész is)
- telek területe: 986 nm, összközműves (víz, villany, gáz, szennyvíz)
- szobák száma: 2 egész + tágas amerikai konyha, fürdőszoba, külön wc, közlekedő, mosókonyha, kamra/gardrób (itt dönthet a funkcióban)
- parkolás: ingatlan előtt, az udvaron, 2 személygépjármű a melléképületben
- falazat: beton alapon szilikát, tégla belső falak, 5 cm-es nikecell hőszigetelés, nemesvakolat borítás (10 éve)
- burkolat: 2 éve mindenhol cserélt egységes stílusban, szobákban laminált parketta, a többi helyiségben mázas kerámia
- tetőfedés: megerősített szerkezet, tetőfólia, Bramac beton tetőcserép (10 éve)
- külső nyílászárók: műanyag hőszigetelt
- fűtés: 2 éves Hajdú kombi gázkazán, radiátoros hőleadással, vegyes tüzelés is kialakítható (van kémény)
- melegvíz ellátás: u.a. kombi kazán
- melléképület: tároló funkcióval és igény esetén 2 autó elhelyezésére alkalmas, lapos tetős, könnyedén kialakíthat belőle igényei szerint egy kerti party házat
- birtokbaadás: 3 hónap vagy megegyezés szerint hamarabb is

*Extra: 2 éve teljes villanyvezeték csere, riasztórendszer, 1 db klíma, beépített újszerű állapotú gépesített konyha: Klarstein főzőlap, mosogatógép

*Plusz külön és egyben is opcionálisan megvásárolható (nem kötelező az ingatlannal együtt megvásárolni, ez esetben elszállításra kerül): minősített LEMEZCSARNOK (úgynevezett „hideg csarnok), mely 198 nm-es, IPE 140-es gerenda vázas, beton alapon, Lindab minőségű lemez borítású, bekötött árammal, villámvédelemmel ellátott, van benne egy 40 nm-es fűtött és szigetelt műhely rész.


A beépített konyhán kívül bútorozatlan.


Ez a fiatal ingatlan minőségi alapanyagokból épült és felújított, stabil szerkezetű építmény, mely egy tisztasági festést követően azonnal költözhető állapotú, Önnek csak saját stílusa szerint be kell bútoroznia. Az újszerű kazán és a hőszigetelt homlokzat miatt kedvező rezsiköltséggel kell számolnia, a felújított villanyhálózat pedig lehetőséget biztosít arra, hogy Ön és kedves családja a legmodernebb elektronikai eszközök telepítésével tudja a magas életszínvonalat megélni.


De lehet, hogy egyéb tervei vannak? Akkor itt azt is megvalósíthatja! A városon belüli fekvése, elhelyezkedése ezt tökéletesen alkalmassá teszi! Az ingatlan kiváló irodahelyiségeket, bemutatóhelyiséget biztosíthat számos vállalkozási tevékenységnek, az ideális méretű udvaron pedig tevékenységével összefüggő eszközeit, árukészletét is tárolhatja.
Irányár a fentiek tekintetében:


55.000.000 Ft + opcionálisan megvásárolható csarnok 20.000.000 Ft


LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
https://www.youtube.com/@laxingatlaniroda6297
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok