+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Ház

Alapterület
64 m2
Irányár
15.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
299259

Hajdúnánás központhoz közeli családi ház

Leírás

!!ÁRCSÖKKENÉS!!

Most csak 15.500.000 Ft

Hajdúnánás központhoz közeli családi ház


Hajdúnánáson, jól megközelíthető, üzlethelyiségekhez, iskolákhoz, óvodákhoz és egyéb fontos helyekhez rendkívül közel, a város központi részétől 2 perces sétával elérhető távolságban fekszik ez a nettó 64,88 nm-es 2,5 szobás családi ház.


1960-ban épült, tégla alapon vályog falazatú, alapvetően felújítandó állapotú, kedves, világos helyiségekkel rendelkező otthon. Gázkonvektorok és egy cserépkályha gondoskodik a fűtésről, a melegvíz előállítását pedig villanybojler biztosítja.


Néhány éve az ingatlan külső nyílászárói fa hőszigeteltre cseréltek, így ezzel a költséggel már nem kell a felújítás során számolnia.



Az ingatlan részletes jellemzői:


- elhelyezkedés: városközponttól 2 perc sétára, mindenhez közel (iskolák, óvodák, rendelőintézet, egyéb közintézmények, üzletek, szolgáltatók)
- nettó alapterülete: 64,88 nm
- telek: szabályos alakú, tágas, összközműves
- szobák száma: 2,5 alakítható funkcióval
- parkolás: ingatlan előtt és az udvaron
- falazat: vályog falazat, tégla alapon
- tetőfedés: pala
- külső nyílászárók: néhány éve cserélt, hőszigetelt fa ablakok és bejárati ajtó
- fűtés: 4 db gázkonvektor, 1 db cserépkályha
- melegvíz ellátás: villanybojler

Extra: jogilag rendezett, riasztórendszerrel felszerelt, ásott kút, fúrt kút, melléképület alatt pince


Tágas, 3 részre tagolt összközműves, szabályos alakú, kvadrátos telken fekszik. Maga a telek a városon belüli kedvező fekvésének, elhelyezkedésének és mélységének köszönhetően alkalmas lehet egy kb. 4 lakásos társasház építésére is. Családok által igen közkedvelt hely ez, amely a központhoz közeliség ellenére mégis csendes, nyugodt, szinte csak célforgalmat lebonyolító terület.


Helyet foglal a kertben több, különböző funkciójú melléképület is, melyek igény szerint tovább hasznosíthatók, felújíthatók, vagy akár le is bonthatók. Tárolásra rendkívül hasznosak. Emellett számos gyümölcsfa (őszibarack, körte, szilva), szőlőlugas, szeder, málna és szamóca édesíti meg az életet.


Egyik legnagyobb előnye, hogy innen a gyermekek és a nyugdíjas korosztály is biztonságosan, rövid távolság megtételével eléri a városon belüli célállomást. Mindemellett jó elosztású otthon, a helyiségeinek funkciói saját igényeknek megfelelően könnyen alakíthatók, variálhatók. Lehet, hogy Önnek előnyösebb, ha több szoba van, de kevesebb hálószoba igény esetén a középső szoba használható akár étkezőként is.


Irányár: 16.999.000 Ft helyett most csak 15.500.000 Ft


LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
https://www.youtube.com/@laxingatlaniroda6297
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok