+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Ipari

Alapterület
4.149 m2
Irányár
85.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
305944

Pálinkafőzde Hajdúnánás - Akár telephelynek funkcióváltással

Leírás

Pálinkafőzde Hajdúnánás - Akár telephelynek funkcióváltással


Hajdúnánáson, jól megközelíthető helyen található ez a 18 éve pálinkafőzdeként működtetett üzem és a hozzá tartozó 4149 nm-es összközműves (a gáz és csatorna csak csonk) + 3 fázissal ellátott hatalmas szabályos alakú, sík terület, melyen az üzem mellett helyet kapott egy hatalmas egy légterű, nagyszerű állapotú raktár külön traktortárolóval és egy fatároló szín is.


Alkalmas egyszerű módon a funkcióváltásra, hiszen például egy mezőgazdasági vállalkozás telephelyének, vagy más, nagy területet igénylő tevékenységnek, gépek tárolására tökéletesen alkalmas.


Teljesen körbekerített, riasztórendszerrel ellátott hely, amelyen két fő épület áll. Az üzem egy közel 100 éves, tégla alapon tégla falazatú, 18 éve teljesen újravakolt, ekkor új tetőszerkezettel látták el és a cserepeket, ahol szükséges volt cserélték, pótolták. A villanyvezeték hálózat is ekkor került cserére. Több helyiségből áll, mely egy jelenleg működtetett pálinkafőzde minden előírásának megfelel. Az épület rusztikus, régi stílusát direkt megőrizték az autentikus, tevékenységhez illő hangulat miatt.


Emellett egy tágas tárolót is készítettek a telekre, mely egy traktortároló helyiségből és egy további hatalmas egybenyitott térből áll, több bejárattal rendelkezve. Beton alapon tégla falazatú, mely a 70-es években épült. 18 éve, hasonlóan az üzemhez, ez is megújult, teljesen újravakolták, új tetőszerkezetet kapott és a cserepek is pótolva, cserélve lettek szükség esetén, valamint a villanyhálózat is megújult. Ide hidroforral van vezetve a víz, míg az üzemben hálózati víz folyik.


Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, birtokbaadás minden megkezdett szezon utáni első tavasz vagy külön megegyezés szerint.

Önnek már van ötlete, hogy milyen célból tudná hasznosítani?


Irányár a fentiek tekintetében: 85.000.000 Ft


LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
https://www.youtube.com/@laxingatlaniroda6297
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok