+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Lakás

Alapterület
74 m2
Irányár
23.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
274407

2. emeleti 2 erkélyes 3 szobás téglalakás – Hajdúnánás

Leírás

2️⃣. emeleti 2️⃣ erkélyes 3️⃣ szobás téglalakás – Hajdúnánás


Hajdúnánás központi részén, az igényesen felújított sportcsarnok közelében eladóvá vált egy 1990-ben épült 74 nm-es 3 szobás 2. emeleti 2 erkélyes per-, teher- és igénymentes lakás. Jól megközelíthető helyen található, minden elérhető távolságban van: bölcsőde, óvodák, általános iskolák, gimnázium, boltok, közigazgatási intézmények…

Tágas, világos, rendezett lépcsőházból közelíthető meg a lakás, kedves szomszédok veszik körül. Csupán 2 család által használt közös tárolóhelyet is igénybe vehet, illetve a 2 tágas erkélyen túl még egy, csak 2 család által közösen használt, zárható gang is a rendelkezésére áll. Nagyon jól keresztbe átszellőztethető lakás, a tégla falazata és a 2. emeleti elhelyezkedése miatt télen-nyáron jól tartja a kellemes hőmérsékletet.

Kelet-nyugati fekvésének köszönhetően egész nap körberagyogja a nap, így a fényes helyiségekben az egész család nagyszerűen érezheti magát.
Házközponti fűtésű, tehát a társasháznak van egy önálló gázkazánja, nm szerint történik a fogyasztás fizetése. A társasházon belül a legjobb fekvésű az ingatlan, minden oldalról fűtött, emellett ez a legnagyobb kialakítású lakások egyike a tömbben. 3 külön nyíló szobája, konyha-étkezője, előszobája, folyosója, kamrája, wc-je, fürdője és 2 erkélye teszi kényelmessé a hétköznapokat akár egy több gyermekes családnak, akár idősebb korosztály képviselőinek, hiszen a 2. emeletet könnyen megközelíthetik a kisgyermekek és az idősek egyaránt.

A konyha-étkező és az egyik szoba közötti fal elbontásával könnyedén modern amerikai konyhás szuper lakássá alakíthatja, tisztasági festés után azonnal költözhető, vagy igény szerint felújítandó. Akár AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

A társasházban kiépített a modern telekommunikáció, optikai kábellel ellátott, így otthoni munkavégzéshez kiváló minőségű internet érhető el.

Az irányárba a nagy beépített szekrény, a konyha (gáztűzhellyel és páraelszívóval), és a kamra polcrendszere is beletartozik, a további bútorzat nem tartozék.

Az ingatlan részletes jellemzői:

- elhelyezkedés: városközpont, frekventált, jól megközelíthető, felújított sportcsarnok szomszédjában
- a lakás alapterülete: 74 nm
- társasházon belüli elhelyezkedés: 2. emelet
- ingatlanhoz tartozik egy, csak 2 család által használt közös tároló
- szobák száma: 3
- építés éve: 1990
- parkolás: társasház udvarán parkoló, ingyenes
- falazat: tégla
- külső nyílászárók: régi tipusú
- belső nyílászárók: régi tipusú
- fűtés: házközponti fűtés
- melegvíz ellátás: házközponti gázkazán
- burkolatok: laminált padló a szobákban, mázas kerámia a fürdőben, wc-ben, előszobában, konyhába, linóleum a kamrában
- világos, rendezett lépcsőház, kedves szomszédok
- költözhetőség: akár azonnal
- Per-, teher- és igénymentes

Ha városközponti, tágas, kényelmes otthonra vágyik, ahol biztonságban érezheti magát, kedves szomszédok veszik körül, ahol elfér több gyermekkel, vagy vendégül léthatja barátait, rokonait, akkor érdemes személyesen is megtekintenie. A 2. emeleten való elhelyezkedése miatt nagyszerű a megközelíthetősége társasházon belül, jó meleg lakás, mivel minden oldalról szomszédok veszik körbe. Befektetésnek is kiváló, hiszen könnyedén kiadható, a későbbiekben jól eladható lakás.

A fentiek tekintetében az irányár: 23.900.000 Ft


LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
0630/525-1928
info.laxingatlan@gmail.com
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

LAX Ingatlaniroda

LAX Ingatlaniroda

+36-30-5 251 928

info.laxingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok