+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Lakás

Alapterület
67 m2
Irányár
22.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
285435

Tágas városközponti téglalakás - Hajdúnánás - 2. emeleti, erkélyes 1+3 félszobás

Leírás

ÁRCSÖKKENÉS!

Most 2.000.000 Ft-al olcsóbban!

Tágas városközponti téglalakás - Hajdúnánás
2. emeleti, erkélyes 1+3 félszobás


Hajdúnánás szívében 1+3 fél szobás, „szinte a körforgalomban” található ez a kifejezetten tágas, 67 nm-es, tégla építésű, mindössze 12 lakásos társasházban elhelyezkedő 2. emeleti, jó adottságokkal rendelkező erkélyes lakás, mely tiszta, rendezett, biztonságos (biztonsági záras) lépcsőházból közelíthető meg, már-már közvetlen szomszédságában üzlethelyiségek, iskolák, óvodák és egyéb, mindennapi élethez elengedhetetlen intézmény sorakozik fel.


A társasház belső árnyas udvarán vagy közterületen is ingyenesen parkolhat, 1 saját és 1 közös használatú tárolóban pedig elhelyezheti másodlagos fontosságú személyes tárgyait. A lakás erkélye a csöndes belső udvarra néz, rendkívül kellemes lehetőség egy kis meghitt olvasásra, kávézásra, nem mellesleg a ruhái is gyorsabban száradnak a szabad levegőn…


Az ingatlan jelenleg felújítandó állapotú, igény szerint költözhető egy tisztasági festést követően, de ez a nagyszerű lakás megérdemli azt, hogy új tulajdonosa teljes kezelésbe vegye és saját stílusára szabottan egy városközponti luxuslakást varázsoljon belőle, hiszen, ha felújítja rendkívüli értéknövelést eredményez, melyet tovább erősít az ingatlan városközponti frekventált fekvése.


De gondolva a befektetési célokra, az ingatlan kifejezetten előnyös kiadás szempontjából is, hiszen 1+3 fél szobával rendelkezik, jó elosztású, mindössze a 2. emeletig kell lépcsőzni, így bármilyen korosztálynak eredményesen kiadható.
1+3 fél szoba, konyha, kamra, előszoba, kis étkező, fürdőszoba (zuhanyzós), külön wc, erkély helyiségekből áll, az erkélyre 2 szobából is van kijárási lehetőség. Régebbi típusú fa nyílászárói vannak, részben redőnyözöttek. A fűtés és melegvíz ellátást a távhő biztosítja.
Az ingatlan részletes jellemzői:
- elhelyezkedés: városközpont, frekventált, jól megközelíthető
- a lakás alapterülete: 67 nm
- erkély: van
- társasházon belüli elhelyezkedés: 2. emelet
- ingatlanhoz tartozik egy kis saját és egy közös tároló
- szobák száma: 1+3 fél
- parkolás: közterületen ingyenes, belső udvarban ingyenes
- falazat: tégla
- külső nyílászárók: régi tipusú, részben redőnyözött
- fűtés: távhő
- melegvíz ellátás: távhő
- világos, rendezett lépcsőház, kedves szomszédok


Erre a lakásra bizony érdemes költenie, mindenképpen jó helyre kerül benne befektetett pénze. Hiszen mindig olyan ingatlant érdemes vásárolni, mely nem csak lakhatási, de üzleti szempontból is előnyös, a távlati lehetőségek számbavétele szerint is kifejezetten jó választás.

Irányár a fentiek tekintetében: 25.000.000 Ft helyett most csak 22.000.000 Ft


LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

LAX Ingatlaniroda

LAX Ingatlaniroda

+36-30-5 251 928

info.laxingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok