+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Lakás

Alapterület
63 m2
Irányár
34.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
322969

1. emeleti lakás + garázs - kizárólag egyben! - Hajdúnánás

Leírás

1. emeleti lakás + garázs - kizárólag egyben! - Hajdúnánás

Kivételes lehetőség Hajdúnánás belvárosában!

Hajdúnánás abszolút központjában, a Zöld Város Program keretében megújult lakópark egyik tömbjének 1. emeletén található ez a tisztasági festést követően lakható, de korszerűsítendő állapotú, az átlagostól nagyobb, 63 nm-es 3 szobás erkélyes lakás, mely egyben eladó egy 18 nm-es víz, villany és fűtéssel ellátott garázzsal.

A lakópark belső udvarán Rekortán-futópálya, műanyag borítású kézilabda- és kosárlabdapályák, minden igényt kielégítő játszótér és kondipark várja a lakókat.

Közvetlenül a lakópark mellett pedig a Nánás Center található, ahol szuper üzlethelyiségek (Pepco, Jysk, Eco Family) szolgálják ki a család minden tagját. A Városi piac, Szalay János Rendelőintézet, oktatási intézmények, buszmegálló, egyéb üzletek szintén a közvetlen környezetében.

Az ingatlan részletes adatai:

- elhelyezkedés: teljes városközpont, így minden fontos intézmény, üzlet, szolgáltató helyiség elérhető távolságban található (Nánás Centrum és környékének üzletei, Városháza, Kormányhivatal, piac, rendelőintézet, iskolák, óvodák, bölcsőde, távolsági buszmegálló)
- a lakás nettó alapterülete: 63 nm
- a garázs nettó alapterülete: 18 nm
- erkély: van
- szobák száma: 2,5
- panelprogrem: részt vett (hőszigetelés, nemesvakolat – igényes megjelenés, valamennyivel kedvezőbb fűtésköltség, lépcsőházi ablakok is igényes műanyagok, biztonsági záras bejárati ajtó)
- parkolás: ingyenes a szervíz úton
- falazat: panel
- külső nyílászárók: fa, régebbi típusú
- fűtés: távhő
- melegvíz ellátás: távhő

Ha kényelmes, városközponti életre vágyik, ráadásul az autójának is fűtött, minőségi tárolási lehetőséget keres, akkor egyben mindezt ebben az ingatlanduóban megtalálta!

Nem kérdés, hogy maximálisan személyre tudja szabni a lakás stílusát, korszerűsítés után pedig valódi élvezet lesz ide hazatérnie, ráadásul befektetésnek sem rossz választás! Egy első emeleti lakás mindig jól eladható tétel, a városközponti garázsok pedig egyenesen ritkaságnak számítanak a hajdúnánási ingatlanpiacon, így már csak fel kell hívnia időpontot egyeztetni!

Lakás és garázs csakis egyben: 33.990.000 Ft irányáron

LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
https://www.youtube.com/@laxingatlaniroda6297
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás