+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Telek

Alapterület
378 m2
Irányár
13.800.000 Ft
Hirdetés azonosító
286178

✅Kiváló telek a város közepén✅ - Hajdúnánás

Leírás

Kiváló telek a város közepén - HajdúnánásHajdúnánás központjában, nagy átmenő forgalmat lebonyolító helyen, üzlethelyiségekhez, szórakozóhelyekhez, társasházakhoz, oktatási intézményekhez, buszállomáshoz közel található ez a szabályos alakú 378 nm-es építési telek (hivatalosan kivett beépítetlen terület megnevezésű) ingatlan, mely 13,5 m-es utcafronttal rendelkezik.


50%-os beépítési lehetőség, utcafronti, zártsorú beépítési móddal építhet, emeletes ingatlant szükséges a minimum építménymagassági előírás miatt terveznie.Sokoldalú hasznosítási lehetőséggel rendelkezik, hiszen alkalmas akár több lakásos társasház, üzlethelyiség, családi ház építésére, de szuper megközelíthetősége miatt tökéletes lehet raktározási célra, telephelynek, parkoló létesítésére is akár, de talán Önnek még ütősebb ötlete is támadhat...???? Befektetésnek is tökéletes, jelenlegi fenntartása rendkívül egyszerű, nem feltétlenül kell azonnal a megvalósítást elkezdenie, a pénze jó helyen van ebben az ingatlanban.Lakóház építésére alkalmas telek - így 4 éven belüli építkezés esetén mentes a visszterhes vagyonátruházási illeték alól (élhet az illetékmentességgel), ha az adásvételi szerződés illetékkiszabásra történő bemutatásától számított 4 éven belül vállalja, hogy lakóházat épít és a felépített lakóházban a lakás(ok) hasznos alapterülete eléri a településrendezési tervben meghatározott maximális beépíthetőség legalább 10%-át.


Városközponti telek, vt-2x építési övezetben található, a Helyi Építési Szabályzat idevonatkozó részét idézem, részben funkcionális ötletadás céljából:

"Vt-2x építési övezet
Településközpont (Kisvárosias jellegű magas beépítési intenzitású) terület
37.§
(1) A településközpont terület több önálló rendeltetési egységet magába foglaló, részben, vagy egészben átépítendő telektömbökben, lakó és olyan helyi települési szintű igazgatási, kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó, szálláshely szolgáltató, egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épületek elhelyezésére szolgál, amelyek alapvetően nincsenek zavaró hatással a lakófunkcióra.
a) A Vt-2x építési övezet a többszintes, telepszerű beépítettségű területek közelében lévő, részben átépítésre váró tömbökben került kijelölésre.
(2) a) A településközpont területen elhelyezhető épület – a legfeljebb 16 lakásos lakó rendeltetésen kívül-:
aa) igazgatási, iroda
ab) kereskedelmi, szolgáltató, szállás
ac) a terület azon részén, amelyben a gazdasági célú használat az elsődleges egyéb közösségi szórakoztató,
ad) hitéleti, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális,
ae) kulturális, közösségi szórakoztató, és
af) sport
rendeltetést is tartalmazhat
b) Elhelyezhető továbbá: Az építési övezet sajátos (lakóterületi) használatát nem korlátozó, attól védelmet nem igénylő egyéb gazdasági tevékenység célját szolgáló épület.
c) Nem helyezhető el:
ca) önálló parkolóterület és garázs a 3,5 t önsúlynál nehezebb
tehergépjárművek és az ilyeneket szállító járművek számára.
cb) üzemanyagtöltő,
cc) különálló melléképítmény és
ed) állattartó melléképítmény.
(3) A telkek beépítési módja jellemzően zártsorú, az épület-elhelyezés előkert nélküli, vagyis az utcavonal kötelező építési vonal.
(4) Az építési telkek legnagyobb beépítettségét, az építhető épületmagasság mértékét, valamint a telkek kialakítása, rendezése során alkalmazandó legkisebb telekméreteket jelen rendelet 4. mellékletének 2. táblázata tartalmazza.
(5) Az övezetben az épületek teljes közművesítettség esetén helyezhetők el. Közműpótló nem alkalmazható.
(6) A telek területének 50 %-át – sarok ingatlan esetében, ahol a megengedett legnagyobb beépítettség 75%, ott a telek területének 15%-át- zöldfelületként kell kialakítani."Építményektől mentes, így azonnal megkezdheti az építkezést igény esetén, villany közmű található a telken.
Jelenleg részben egy jó állapotú lemezkerítés és részben fakerítés határolja az utcafront felől, ahol akár 3 autó is parkolhat az ingatlan előtt. A telek a szomszédos ingatlanok felől jól körbekerített, nincs rajta növényzet sem túl sok, egy apróbb tereprendezést követően akár máris kezdheti az Önnek tetsző hasznosítást.


Ez a telek kivételesen jó helyen, szem előtt található, így üzleti tevékenység folytatására Hajdúnánáson az egyik legmegfelelőbb választás. Tulajdonosi viszonyai rendezettek, per-, teher- és igénymentes ingatlan, akár azonnal birtokba adható. Ha szeretné jó helyen tartani pénzét, akkor ez egy nagyszerű választás!


Irányára a fentiek tekintetében: 13.800.000 Ft


LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

LAX Ingatlaniroda

LAX Ingatlaniroda

+36-30-5 251 928

info.laxingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok