+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Telek

Alapterület
458 m2
Irányár
9.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
293673

Építési telek - Hajdúnánás üdülőövezet

Leírás

Építési telek - Hajdúnánás üdülőövezet


Hajdúnánás üdülőövezeti részén, a nagy látogatottságú Hajdúnánási Gyógyfürdőhöz nagyon közel található ez a 458 nm-es sík, szabályos alakú, gázcsonkkal ellátott építési telek.


Csendes, nyugodt, elvonulásra, pihenésre tökéletesen alkamas helyszín, ahová az emberek feltöltődni járnak. Ide megtervezheti álmai üdülőházát! A szomszédok kedvesek, igényesek, zavartalanul töltheti szabadidejét.


Ezen felül üzleti célú befektetésének is kitűnő kiindulási pontja lehet ez a telek, hiszen az övezetben számos apartmanház üzemel, mely igényes, rendezett és nyugodt körülmények között ad lehetőséget az idelátogatóknak a fáradalmak kipihenésére. Itt nincs lebontásra váró ingatlan, ide egyből megkezdheti saját apartmanja felépítését, elkezdheti tervei megvalósítását. Kifejezetten kedvelt módja manapság a turistáknak a kisebb méretű, igényes, felszerelt aparmanok igénybevétele.


Távol a város zajától Önnek, vagy jövőbeli vendégei részére kitűnő lehetőséget nyújt az udvar egy-egy jó grillezésre, bográcsozásra, szalonnasütésre. Sokan vásárolnak üdülőövezetben ingatlant abban az esetben is, ha társasházi lakásban élnek, de mégis vágynak egy kertre, az általa nyújtott önállóságra, szabadságra. És vannak olyanok is, akik az egész nyári időszakot kint töltik, hiszen olyan magávalragadó madárcsicsergésre ébredni.... Itt gyermekei is érezhetik, milyen a természet közelségében időt eltölteni. Arról nem is beszélve, hogy gyalogosan is rendkívül könnyedén meg tudják közelíteni a kiváló szolgáltatásokkal rendelkező gyógyfürdőt.


Irányár a fentiek tekintetében 9.000.000 Ft


LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok