+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Kiadó Üzlethelyiség

Alapterület
41 m2
Irányár
80.000 Ft / hó
Hirdetés azonosító
311170

Belvárosi üzlethelyiség kiadó - Hajdúnánás

Leírás

Belvárosi üzlethelyiség kiadó - Hajdúnánás

Hajdúnánás abszolút belvárosában, kifejezetten nagy forgalmat lebonyolító helyen, a hamarosan megnyíló Aldival, buszvégállomással szemben, egyéb üzletek és a Városi Piac közelében található ez a szuper üzlethelyiség.
13,31 nm fűtött és klimatizált üzlettér, 7,37 nm fűtetlen üzlettér, 14,43 nm fűtetlen raktár, 6,09 nm szociális helyiség, kb 70 nm pince teljeskörű használata, közös udvar közös használata tartozik a bérletbe.

Számos üzleti modell számára kiváló lehetőség lehet, mindenképpen egyeztetni szükséges ezzel kapcsolatban.

Az utcáról betérve leendő ügyfelei szép térkövezett, igényes félig nyitott kiszolgáló térbe lépnek be, melyet tevékenységétől függően rendezhet be árucikkeivel. Innen nyílik a klimatizált, műanyag nyílászárós fűthető szigetelt szendvicspanel üzlettér, mely mögött található egy nyitott raktár, azon túl pedig egy szociális helyiség.

Ha nagyobb az árukészlet sem baj, tárolhatja a kb 70 nm-es pincében is, illetve a szomszédos üzlettel közös használatban lévő kertet is használhatja közösen.

Itt biztosan nem tévesztik szem elől ügyfelei, meglévő vállalkozás bővítésére és új ötletek megvalósításának is tökéletes választás.

Bérleti díj havi 80.000 Ft + rezsiköltség, 2 havi kaució szükséges

LAX Ingatlaniroda

www.laxingatlan.hu
https://www.youtube.com/@laxingatlaniroda6297
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok