+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Lakás

Alapterület
51 m2
Irányár
23.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
314852

Első emeleti erkélyes lakás - hőszigetelt tömbben - Hajdúnánás

Leírás

Első emeleti erkélyes lakás - hőszigetelt tömbben - Hajdúnánás


Hajdúnánás szívében fekszik ez a hőszigetelt tömb 1. emeletén található 51 nm-es erkélyes lakás, mely városközponti helyzetének és első emeleti fekvésének köszönhetően minden korosztály számára ideális lakhatási szempontból, de idális befektetési lehetőség is egyben!

✅A Zöld Város Program keretében megújult lakópark belső udvarán Rekortán-futópálya, műanyag borítású kézilabda- és kosárlabdapályák, minden igényt kielégítő játszótér és kondipark várja a lakókat. Közvetlenül a lakópark mellett pedig a Nánás Center található, ahol szuper üzlethelyiségek (Pepco, Jysk, Eco Family) szolgálják ki a család minden tagját. A Városi piac, Szalay János Rendelőintézet, oktatási intézmények, buszmegálló, egyéb üzletek szintén a közvetlen környezetében.

✅Az ingatlan részben felújított állapotú, 1,5 éve az összes belső nyílászárót kicserélték, nemrégiben új fém biztonsági záras bejárati ajtót szereltek fel, a kisebb szobát, közlekedőt kifestették, lecserélték a beépített szekrény frontjait, 2 éve zajlott a konyha burkolása, ekkor került beszerelésre a mosogatógép és az új tűzhely is, mely tartozéka az ingatlannak.

✅Továbbá a jó állapotú ledes és spotos megvilágítású konyhaszekrény, elszívó, konyhai polcok és a fürdőszoba kisbútorok is részei a vételárnak.

Az ingatlan részletes adatai:

- elhelyezkedés: teljes városközpont, így minden fontos intézmény, üzlet, szolgáltató helyiség elérhető távolságban található (Nánás Centrum és környékének üzletei, Városháza, Kormányhivatal, piac, rendelőintézet, iskolák, óvodák, bölcsőde, távolsági buszmegálló)
- a lakás nettó alapterülete: 541nm
- szobák száma: 1,5 + erkély
- panelprogrem: részt vett (hőszigetelés, nemesvakolat – igényes megjelenés, valamennyivel kedvezőbb fűtésköltség, lépcsőházi ablakok is igényes műanyagok, biztonsági záras lépcsőházi bejárati ajtó)
- parkolás: ingyenes a szervíz úton
- falazat: panel
- külső nyílászárók: eredeti, jó állapotban
- bejárati ajtó: új, modern, biztonsági záras
- fűtés: távhő
- melegvíz ellátás: távhő

✅Egyszerűen fenntartható, alacsony rezsijű lakás, így a fiatal, életkezdő fiatalok, az idősebb korosztály képviselőinek, sőt, befektetési célú kiadásra is nagyon jól használható.

Irányár a fentiek tekintetében: 23.990.000 Ft


LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
https://www.youtube.com/@laxingatlaniroda6297
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok