+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Telek

Alapterület
1.152 m2
Irányár
8.999.900 Ft
Hirdetés azonosító
315442

Múltidéző ingatlan - Hajdúnánás

Leírás

Múltidéző ingatlan - Hajdúnánás


Városközponthoz közeli 1152 nm-es 2 utcáról nyíló telken
Hajdúnánás központjához rendkívül közel, csendes, családok által igencsak közkedvelt helyen fekszik ez az 1152 nm-es, jelenleg közmű ellátás nélküli telek, melyen található ez a több, mint 100 éves családi ház. Igény szerint teljes felújítást igényel, vagy annak lebontása után tökéletes helye lehet Ön és családja új otthonának.


Aki belép a telekre, igenycsak lebilincselő hangulatban lehet része, olyan, mintha időutazáson venne részt. Az ide beszűrődő fények, a madárcsicsergés együttsese az ingatlan látványával egészen azt az érzést kelti, mintha egy faluba csöppent volna az ember.


Az ingatlan korához képest kifejezetten jó állapotban van, természetesen teljes felújítást igényel, ha úgy dönt, megtartja, komfort nélküli, a melléképületek sajnos nem menthetőek. A lakóházban, a központi szobában egy mesés, jó állapotú búboskemence található, mely valóban lélekmelengető látvány.


2 utcáról megközelíthető, így nemcsak lakhatásra, telephelynek is kiváló választás lehet. Leginkább célforgalmat lebonyolító a hely, valóban csend és nyugalom veszi itt körbe.

Privátszféra, béke, naturális környezet, városközponttól nem messze, talán mindig is ezt kereste...

Irányár a fentiek tekintetében: 8.999.990 Ft


LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
https://www.youtube.com/@laxingatlaniroda6297
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok