+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Telek

Alapterület
974 m2
Irányár
14.600.000 Ft
Hirdetés azonosító
303860

A rózsaszín akácos csinos telek - Hajdúnánás

Leírás

A rózsaszín akácos csinos telek - Hajdúnánás


Hajdúnánáson, az egyik legnépszerűbb helyen, családok által igencsak keresett, városközponthoz elérhető távolságban fekszik ez a 974 nm-es, teljes közművel felszerelt sík telek, mely egy valódi kis gyöngyszem.


Nagyszerű fekvése, napozottsága, kiváló elhelyezkedése, közművekkel való ellátottsága, szabályos, sík területe mind garantálja, hogy újonnan épülő luxus családi házának ideális helye lesz. A környéken új, és igényes családi házak találhatóak.


Ebbe a kertbe nagyon illene egy nagyszerű medence......
Lk-3 építési övezetbe tartozik (Kisvárosias lakóterület –kertvárosias jelleggel földszintes, oldalhatáron álló beépítési móddal), maximális beépíthetősége 35%, maximális épületmagasság: 4,5m


Lakóház építésére alkalmas telek - így 4 éven belüli építkezés esetén mentes a visszterhes vagyonátruházási illeték alól, ha az adásvételi szerződés illetékkiszabásra történő bemutatásától számított 4 éven belül vállalja, hogy lakóházat épít és a felépített lakóházban a lakás(ok) hasznos alapterülete eléri a településrendezési tervben meghatározott maximális beépíthetőség legalább 10%-át.


Csak célforgalom van, a Hajdúnánás egyik központi utcájának leágazásában található az ingatlan.


Per-, teher- és igénymentes, nem kell régi romos építmény bontásával foglalkoznia, itt a terep elő van készítve új családi házának.


Az újonnan épülő ingatlanának értéke hosszútávon jelentősen függ a lokációtól. Ha a jövőre is gondol, nem éri be kevesebbel....
Széles utcafrontja van, az utcafront kivételével körbekerített.

Irányár a fentiek tekintetében: 14.600.000 Ft


LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
https://www.youtube.com/@laxingatlaniroda6297
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok