+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Attila
Alapterület
250 m2
Irányár
69.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
314821

Épületkomplexum - Hajdúnánás

Leírás

Épületkomplexum - Hajdúnánás

* Több generáció együttéléséhez,
* Vállalkozás üzemeltetéséhez,
* Szálláshelynek nagy létszám részére,
* Rengeteg nagy helyisége alkalmas funkcióváltásra,
* Megbeszélést követően szinte teljes bútorzattal


Extrák: 3 konditerem, rengeteg szoba, szauna, számos kezelőhely, napelemek, korszerű fűtés, méretéhez képest kis rezsiköltség, nagyszerű megközelíthetőség, Bükkszentkeresztről gyűjtött kövekből készült kerítés, hatalmas bejáró, különleges növények, extra erős beton alap, 3. szint is beépíthető, erkélyek, teraszok, filagória....

Ez a monumentális méretekkel rendelkező családi ház Hajdúnánás körúti részén, az úttesttől távol, kifejezetten egyszerűen megközelíthető helyen, egy 458 nm-es összközműves + 3 fázis felszereltségű telken található, közel iskolához, óvodához, élelmiszerüzletekhez, benzinkúthoz.

Az ingatlan 1981-ben extra erős és vastag beton alapra épült, B 30-as téglából, tetőfedése cserép. 1991-1995 között egy hatalmas toldást kapott, melyben helyet foglalnak a különleges helyiségek.

A padlásterei mindkét épületrésznek szigeteltek, a fő épületnek kőzetgyapot, míg a toldaléknak üveggyapot szigetelése van, 10-10 cm vastagságban.
Külső nyílászárói a teljes tömeget tekintve hőszigetelt műanyagok, a bejárati ajtó is biztonsági záras műanyag, belső ajtói a régebbi tipusú klasszikus fa.

A rezsiköltségek alacsonyan tartásában a jó padlás-szigetelésen túl a 24 db napelem is fontos szerepet játszik, az előző lezárt évben 0 Ft volt a villanyszámla.

A fűtéséről villanykazán, gázkazán és egy gyönyörű hatalmas cserépkályha gondoskodik a fő épületrészben, míg a toldalékban konvektor, a teljesen önállóan használható lakrészben pedig elektromos fűtőpanelek.

Az ingatlan részletes jellemzői:

- Elhelyezkedés: Hajdúnánás körúti részén, jól megközelíthető helyen, közel élelmiszerboltokhoz, iskolához is
- Építés éve: 1981, 1991-1995 között került toldásra további hatalmas épületrésszel
- Telek: 458 nm, víz, gáz, villany (+3 fázis!), szennyvíz közművekkel
- Falazat: vastag beton alapon tégla falazat
- Fűtése: Gázkazán, villanykazán és 1 db gyönyörű cserépkályha a fő épületrészben, gázkonvektorok ahozzá épített részben, az épülettel egybeépült külön lakrészben elektromos fűtőpanel
- Tetőhéjalás: cserép
- Nyílászárók: hőszigetelt, műanyag ablakokkal és hőszigetelt, biztonsági záras bejárati ajtóval felszerelt, a belső nyílászárók régebbi tipusúak
- Erkély, teraszok és filagória az udvaron
- Igényes szomszédok

Hatalmas tervei vannak? Netán nagy a család? Esetleg több generáció költözne össze? Vagy Nagy férőhelyes szálláshelyet kíván üzemeltetni? Ezen mindegyikére alkalmas lehet az ingatlan!

Irányár a fentiek tekintetében: 69.000.000 Ft

LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
https://www.youtube.com/@laxingatlaniroda6297
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok