+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Ház

Alapterület
88 m2
Irányár
19.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
301473

Leírás

Részben felújított nagypolgári otthon – Hajdúnánás


Megnövekedett telekméret, egybe nyitott, szabadon alakítható hatalmas tér
Hajdúnánás központjához közel, jól megközelíthető, nem zajos, leginkább célforgalmat lebonyolító helyen, a Hajdúnánási Gyógyfürdőhöz is elérhető távolságban fekszik ez a részben felújított, száraz, tégla alapon nyugvó, vályog falazatú, vízszigetelő réteggel rendelkező nettó 88,63 nm-es nagypolgári stílusú családi ház 828 nm-es telekkel.

Jól formálható, funkciójában is variálható ház, felújítottsági állapota szerint is ideális arra, hogy egyedi terveit, ötleteit életre keltse, akár, mint vállalkozásának bázisa. Hiszen fekvése, elhelyezkedése, mérete, helyiségei okán alkalmas lehet akár ügyvédi irodának, magán orvosi rendelőnek, egyéb intézménynek, szolgáltatások helyszínének, legyen az egy teljes, egymásra épülő szépségipari, egészségügyi vagy fitnesz szolgáltatás együttes, de a Fürdőhöz való közelsége okán és a nagypolgári stílusjegyei alapján szálláshelynek, rendezvényháznak is alkalmas lehet.

Az ingatlan részletes jellemzői:

- elhelyezkedés: városközponttól pár perc sétára, mindenhez közel (strand, iskolák, óvodák, rendelőintézet, egyéb közintézmények, üzletek, szolgáltatók)
- nettó alapterülete: 88,63 nm
- telek: 828 nm, víz, villany, csatorna
- szobák száma és mérete igény szerint variálható
- parkolás: ingatlan előtt és az udvaron
- falazat: vályog falazat, tégla alapon, szurkos vízszigetelő réteggel
- tetőfedés: cserép, az utcafronti oldalon 20 éve cserélt, az udvar felől érdemes hosszútávon cserélni, ehhez az anyag fele rendelkezésre áll, szarufák rendben
- külső nyílászárók: régi tipusú fa
- fűtés: jelenleg nincs

EXTRA: mestergerendás, így a falak szabadon variálhatók

Az ingatlanban megkezdtek egy átfogó felújítást, mely során a bontási munkálatokat teljesen befejezték, a homlokzatot letisztították, falakat lehálózták kívül-belül, újravakolták, kívül hőszigetelő ragasztóval fedték, melyet lefestettek. Erre már csak a nemesvakolatot kell felhordani, annak a felület teljesen előkészített.

A belső térben felszedték a burkolatokat, kiszedték a nyílászárókat. Jelenleg lehetősége van arra, hogy alakítsa a belső tereket, teljesen saját ízlésére formálja.

Kisméretű, rendezett, füvesített, igényes, víz, villany, csatorna közművekkel ellátott telken fekszik. A kert első részében egy 3 helyiséges melléképület is található, mely alkalmas szerszámok, kerti eszközök, kerékpárok, motorkerékpárok tárolására, de vállalkozásával összefüggő eszközök, felszerelések elhelyezésére is kiváló. A hátsó részen pedig egy kis tyúkólacska található, de itt is szép, rendezett, füvesített a terep.

Irányár a fentiek tekintetében: 19.900.000 Ft

LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
https://www.youtube.com/@laxingatlaniroda6297
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok