+36 (30) 5 251 928

Hajdúnánás - Eladó Ház

Alapterület
80 m2
Irányár
47.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
306153

Fényűző otthon – „Full” városközpontban – Hajdúnánás

Leírás

Fényűző otthon – „Full” városközpontban – Hajdúnánás


Hajdúnánás szívében, teljesen a belvárosban, mindenhez közel található családi ház- oktatási intézményekhez, üzletekhez, egyéb egészségügyi és más intézményekhez, buszmegállóhoz, Városi Piachoz. Közkedvelt, kifejezetten keresett helyen fekszik, mely csendes és nincs kitéve nagy forgalomnak. Ráadásul a kitűnő lokáció párosul az ingatlan szuper minőségével! Éppen ezért valóban egyedülálló lehetőség a piacon!


2019-ben egy teljes felújításon esett át, mely gyökeres minőségi változást eredményezett, mind a látszó, mind a nem látszó részletek tekintetében, a padlótól a tetőig, illetve az otthon külső környezetében, az udvaron, a melléképületben is. Egységes stílus, tökéletes összhang!


Az ingatlan tégla alapon vályog falazatú (50 cm-es nagyvályog), a falak alatt bizumenes lemez került,a falakon kívülről 10 cm-es, a padló felől 8 cm-es nikecell, a mennyezeten 10 cm-es kőzetgyapot hőszigetelés található. Száraz, nem vizesedő családi ház, melyről a további dupla rétegű vízszigetelés is biztosítja:

- 1 réteg bitumenes lemez, 1 sor tégla, azon még 1 bitumenes szigetelés, ezen szerelőbeton, a sarkoknál megerősített bitumenes szigetelés, a szerelő beton tetején GV45-ös bitumenes lemezzel vízszigetelve, ezen 8 cm-es lépésálló szigetelés, majd hőtükrös fólia, padlófűtés csövezései és ezen a 6 cm-es aljzatbeton zárja a rétegrendet.


Ami talán a leginkább kiemelendő az esztétikai élményen túl, valamint azon túl, hogy a keresett 3 szoba + amerikai konyha elrendezésű, energetikailag extrém hatékony családi ház! 2018-ban lett cserélve a gázóra és normál használat mellett mindössze 2308 köbméter fogyasztás volt tapasztalható rajta, hiszen fűtése rendkívül korszerű, a 2019-es felújításkor vásárolt modern kondenzációs gázkazán biztosítja a meleget minden helyiségben padlófűtéssel. De, mivel a szobákban laminált burkolat van, mely köztudottan nem olyan hatékonyan adja át a hőt, mint a hidegburkolat, ezért a hő egyenletessége miatt falfűtést is alkalmaztak ezekben a helyiségekben.


Ebben az ingatlanban minden ilyen körültekintően, alaposan, szakszerűen megtervezett és kivitelezett!


524 nm-es összközműves, nagy részben térburkolt telken ékeskedik ez a mesésen felújított birodalom, mely az épített alapon nyugvó kovácsoltvas kerítésével és a jelenleg ott lakó, kerítés mögül édesen előbújó kutyusával (nem tartozék) tökéletesen védelmezi a tulajdonos biztonságát és a magánszféra megőrzésével magas színvonalú életminőséget nyújt.



Az ingaltan részletes adatai:

- elhelyezkedés: teljes városközpont, minden rövid sétával egyszerűen megközelíthető
- nettó alapterülete: 80 nm + tágas fedett terasz + 2020-ban épült 2 helyiség, fürdőszobás dekoratív melléképület hatalmas fedett terasszal
- telek: szabályos alakú, 524 nm-es, összközműves, részben térburkolt, részben füvesített
- szobák száma: 3+amerikai konyha (nappali-étkező, konyha)
- kerítés: épített alapon kovácsoltvas, a kapu elektromos kapunyitóval felszerelt, a huncut kutyus miatt szükséges az újravezetékeslése
- falazat: tégla alapon vályog falazat vízszigeteléssel és nagy szakértelemmel végzett teljeskörű aljzatfelújítás, plusz víz és hőszigeteléssel. A falak, a mennyezet is hőszigetelt, a homlokzat szép nemesvakolattal és lábatazi kővel fedett.
- burkolatok: a szobákban laminált parketta, a közösségi terekben mázas kerámia, újszerű állapotban
- külső nyílászárók: műanyag, hőszigetelt, regőnyözött, szúnyoghálós
- bejárati ajtó: újszerű, biztonsági záras, modern
- árnyékolás: redőny
- belső nyílászárók: újszerű, modern, egységes
- fűtés: újszerű kondenzációs gázkazán padlófűtéssel, a szobákban pluszban kiegészítő falfűtéssel
- melegvíz ellátás: újszerű kondenzációs gázkazán


Helyiséglista:

- hatalmas, fényes és tágas amerikai konyha (konyha-étkező-nappali egyben)
- ebből nyílik egy tágas terasz
- 3 nagy szoba
- előszoba
- fürdőszoba
- külön wc

2020-ban épült melléképület:
- 2 helyiség
- zuhanyzó és wc


Sőt, egy fontos részlet, mely a női szívet igazán megmelengeti, ebben az ingatlanban teljesül az a sokak által keresett és vágyott tulajdonság, hogy a konyhában, a pult felett egy csodálatos, udvarra néző ablakon keresztül főzés közben is tud gyönyörködni a rendezett kertben, az ott játszó gyermekei mosolyában, házikedvencei vidámságában....


Irányár a fentiek tekintetében: 47.000.000 Ft


LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
https://www.youtube.com/@laxingatlaniroda6297
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok